top of page

Klid na Omadhoo a nádherné Thinadhoo


Zákoutí na ostrově Omadhoo na Alif Dhaal atolu na Maledivách.

Klient: Renata a Jirka, Rychnov nad Kněžnou, Termín: Únor / Březen 2019, Lokace: Scuba Inn na Omadhoo na Alif Dhaal atolu a Plumeria Maldives na Thinadhoo na Vaavu atolu

Renata nám napsala: "Ahoj Luci, posílám recenzi a feedback z naší dovolené :-) Ještě jednou MOOOC DĚKUJI ZA VŠE. :-)

Naše dovolená na Maledivy byla snad pro mě první, kdy jsem cestovala přes cestovní kancelář. Vždy jsem si ráda vše zorganizovala sama. Nemám ráda organizované zájezdy a už vůbec ne resorty přeplněné turisty. Moje zadání při výběru dovolené/destinace bylo jasné: Žádné velké resorty, spíše klid a ideálně málo lidí.Tyto mé požadavky byly agenturou OWH splněny na 1000%.

Agentura OWH nám zajistila letenky přes leteckou společnost Emirates. Jejich služby a pohodlnost jsou perfektní. Konzumace nápojů po celý let zdarma, jídlo dobré, navíc pokud cestujete například s dětmi, budete nadšeni z možnosti výběru několika filmů v ČJ. Pouze na cestě zpět byl z Dubaje byl let zprostředkován Fly Dubaj. Jejichž služby jsou velmi omezené a pohodlí v letadle také nenajdeme. Ale to není záležitost OWH.

Omadhoo a Scuba Inn na Alif Dhaal atolu na Maledivách.

Vrátíme se zpět k dovolené. :-) Po příletu do Male jsme měli na 10 h. odjet speed boat na ostrov Omadhoo. Bohužel, co se nestalo….speed boat nám ujel, jo i to se může stát. :-) pozn. Chyba na naší straně. Kontaktovala jsem OWH a velmi tímto děkuji za velmi rychlou reakci a komunikaci s penzionem, abychom odjeli z Male v 16h.

Po příjezdu na Omadhoo již na nás v přístavišti čekal velmi milý personál penzionu, který nám odvezl zavazadla a my se ubytovali. Pension Scuba Inn je úžasný! Pokud na dovolené vyhledáváte klid, relax, pohodlí a soukromí…tento penzionek je právě pro vás. První naše večeře byla na pláži, což byl pro nás báječný zážitek. Co se týká výběru jídel (snídaně,večeře) je menší, ale určitě si vyberete….hlady neumřete. :-)

Alikoi Rah / Meerufenfushi na Alif Dhaal atolu na Maledivách.

Na ostrově je bikini pláž. V době našeho pobytu bylo na pláži kolem 20 turistů maximálně. Ostrov nabízí krásné šnorchlování (útesy, korály, pestrobarevné rybičky, želvy…) Při pobytu na Omadhoo bylo naším půl denním výletem šnorchlování, spojené s návštěvou Deserted Islandu. Opět nádhera.

Thinadhoo a hotel Plumeria Maldives na Vaavu atolu na Maledivách.

Po 5 nocích jsme se přemístili na ostrov Thinadhoo, Plumeria hotel. Při příjezdu na ostrov na nás opět čekal v přístavišti hotelový personál. Při příchodu k hotelu nás čekalo velmi milé přivítání….osvěžující melounový drink a ručníček na osvěžení. Ostrov byl opět nádherný, příroda nepopsatelná. I tady je krásné šnorchlování. Navíc jsme zde viděli murény, baby žraloky, baby rejnoka. Baby žraloci byli k vidění i z pláže, na břehu jich proplouvalo několik za den.

Stravování na hotelu (snídaně, večeře) byly za nás perfektní. Předkrmy, dresingy, saláty, hlavní chody, sweet bar (ten jsem milovala) úžasný byl live cooking (ke snídani - omelety, večeře - těstoviny, ryba).

Na hotelu je o poznání více turistů, především Italové, kteří jsou poněkud hlučnější národností. :-) Co zde musím vychválit je personál hotelu. To je opravdu TOP, TOP, TOP!! Všichni neuvěřitelně milí, přátelští a hlavně stále usměvaví a pozitivně naladění. Každý den jsem byla nadšená z překvapení, které na nás čekalo po úklidu pokoje hotelovou službou - zvířátko vytvarované z ručníků. :-) DOKONALOST…prostě RÁJ.

Závěrem bych chtěla zmínit bezproblémovou a velmi rychlou komunikaci s OWH. Za nás všem doporučujeme!! Vše Vám sestaví dle vašeho zadání / vaši poptávky. Děkujeme, že jsme díky OWH strávili dovolenou / svatební cestu v ráji. :-)"

Renata a Jirka

OWH, Lucie odpovídá: "Milá Renčo, moc děkuji za perfektní feedback / recenzi. Jsme moc rádi, že se vám Maledivy líbily a cestování s OWH také. Třeba někdy příště u nás na Fehendhoo na viděnou."

bottom of page