top of page

Nádherná dovolená na ostrovech Hulhumale, Feridhoo, Ukulhas a Maafushi


Maledivy

Klient: Michal & Karolína, Praha, Termín: Prosinec 2015/Leden 2016, Lokace: Hulhumale, Feridhoo, Ukulhas a Maafushi

Michal nám napsala: "Dobrý den Lucie, chtěli bychom Vám velice poděkovat za organizaci naší nádherné dovolené. Všechny poskytnuté informace byly velice důležité a potřebné, bez Vás bychom se těžko vyznali, jak to na Maledivách funguje. Vše na výbornou!

Co se týče výběru pobytu, byli jsme náročnější a chtěli jsme navštívit během 11 dní více míst a poznat i hlavní město. Postupovala jste přesně podle našich požadavků. Až na místě jsme zjistili, že na hlavní město by nám stačil půl den, jak jste zprvu navrhovala a mohli jsme už v den příletu klidně cestovat do panenské přírody a nepřespávat v Hulhumale.

Na druhou stranu díky 2 dnům v hlavním městě mám pravé perly z Vámi doporučovaného místa. :-) Nejvíce se nám líbil ostrov Feridhoo pro svoji čistotu, klid, pláž jen pro nás a v neposlední řadě krásné rodinné ubytování v hotelu Sevinex Inn s příjemným personálem.

Ukulhas byl více turistický s dlouhou pláží, ale ne tak čirým mořem jako na Feridhoo. Na Ukulhasu se moře vyvážilo skvělým personálem v Gunbaru Inn a širším výběrem jídel v restauraci. Maafushi jste nám doporučila na Silvestra a Nový rok nejlépe, neboť je ostrov komerční a probíhala zde velká oslava Nového roku na pláži.

Ubytování v penzionu Maafushi Village bylo ze všech ubytování nejlepší, vše velice nové a moderní, krásné přivítaní a příprava pokoje, výborné snídaně a velice přátelský a ochotný personál, můžeme jen doporučit!

Co se týkalo peněz měli jsme s sebou vyměněné dolary, ale bylo nutno vybrat i dostatek zdejších peněz. Využili jsme k cestování několikrát rychlo loď, bohužel jsou velice drahé, ale nám se to vyplatilo a díky tomu jsme si ušetřili 2 dny dovolené, doporučujeme.

Na závěr pro všechny co právě čtou recenze, nechte si naplánovat dovolenou od OWH a řiďte se jejich radami a doporučenými ubytováním, vědí co dělají a perfektně znají prostředí, není o čem pochybovat." Děkujeme

Michal & Karolína

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky."

bottom of page