top of page

Nádherné Maledivy a skvělá dovolená na ostrovech Hulhumale, Dhifffushi a Dhigurah


Dhigurah a Dhiffushi, Maledivy

Klient: Katka a Tomáš, Otravsko, Termín: Prosinec 2015, Lokace: Hulhumale, Bibee na Dhiffushi a TME Retreats na Dhigurah

Katka nám napsala: "Dobrý den Luci, musíme Vám znovu poděkovat za Vaši pomoc hned po příletu na Maledivy, když jsme měli zpožděný let a ujel nám trajekt na Dhiffushi. Díky Vám jsme v pohodě přespali na Hulhumale v Travel Lodge a na Dhiffushi jsme se s ferrym vydali hned druhý den. Bez Vaší pomoci bychom byli nuceni zaplatit nemalé peníze za rychloloď.

Dhiffushi je moc hezký, menší ostrůvek. V penzionu Bibbe jsme byli moc spokojeni - personál byl milý, ochotný, přijeli pro nás do přístavu, což bylo vysvobození, nemuseli jsme tak v písku tahat kufry na kolečkách (toť první postřech, na Maledivy už příště spíše s krosnou :-), stejně tak nás zavezli i v den odjezdu. Bikiny pláž je hned u penzionu, což bylo super! Pláž je menší, ale moc hezká, udržovaná a je s moc hezkým výhledem na resort na protějším ostrově. Určitě můžeme doporučit!

Další naši zastávkou byl ostrov Dhigurah. Cesta ferrym trvala 6 hodin - ale není to nic, co by se nedalo vydržet, člověk se cestou seznámí s místními, kteří nás mile překvapili, jsou milí a usměvaví :-), takže až na velké vlny, které nás potkali to bylo fajn. Ostrov Dhigurah je velký, na dlouhé bikiny pláži si člověk najde vždy místo, kde je úplně sám, což pro mě bylo k nezaplacení a je jen pár kroků od penzionu TME, kde jsme byli se vším moc spokojeni. Na ostrově je krásná zeleň, trošku připomínající prales-nádhera! Jediné co nám znepříjemňovalo pobyt byli moskyti-komáři, nedali pokoj a nedali, ale s tím člověk tak nějak musí počítat. Doporučuji si uďelat výlet na vedlejší ostrov Dhangethi, je tam moc hezká pláž a fajn šnorchlování.

Abych to shrnula, Maledivy jsou nádherné, přála jsem si, aby těch 17 dní, které jsme tam strávili, nikdy neskončily! S Vašim itinerářem, který jsme měli stále u sebe, šlo vše hladce a podle plánu. Děkujeme moc za vše a můžeme všem Vaše služby jen doporučit, což taky děláme. :-). Přejeme Vám, aby ten nadcházející rok byl pro Vás ještě úspěšnější jak ten letošní!"

Katka a Tomáš

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měla krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky. Ráda jsem vás poznala osobně." :-)

bottom of page