top of page

Skvělá dovolená na obydlených ostrovech Dhiffushi, Maafushi a Gulhi


Maledivy

Klient: Lenka & Petr, Seč, Termín: Březen 2015, Lokace: Dhiffushi, Maafushi & Gulhi

Lenka Iva nám napsala: "Milá Lucie, konečně se dostávám k tomu, abych naše pocity a zážitky z dovolené předala i Vám. Po zakoupení letenek (jak jinak než na last) nastala etapa "kam" vlastně na Maledivy :). Po několika hodinách strávených na netu, když už jsem získávala pocit, že mám jasno, jsem našla OWH a Lucie Mohelníková. Řekla jsem si zkusím ji oslovit a uvidím...Po našem prvním telefonátu jsem ihned získala pocit, že víte o čem mluvíte, ale zároveň mě "zlomila" informace typu: "tady se nevykoupete v bikinách, tady to nestojí za to... lepší 3 hod ferrym a navštívit jiný ostrov.." .

A vše začalo znovu. Jsem vděčná za to, že jsem tento "šok" absolvovala a svůj plán ve skvělé spolupráci s Vámi dotáhla do konce. Takového živla jsem dlouho nepotkala, ale opravdu vše dle Vašeho itineráře klaplo, na domluvených místech všichni čekali a opět nám pomohli se zavazadly a "naloděním" dál. Jsem moc ráda, i že jsem uposlechla radu absolvovat delší cestu ferrym na ostrov Dhifushi. Byl naprosto luxusní!

Po přesunu na Maafushi jsme byli kapku v šoku z pláže, ale zase své kouzlo měl noční život a možnost výběru restaurací. Opravdu každý ostrov má své a jsem vděčná, že jsem mohla poznat obě stránky Malediv a více lokálních ostrovů. Myslím si, že navštívit zemi není jen o tom válet se na pláži a popíjet drinky v luxusních hotelích.

Opravdu si vážím toho, co děláte a prosím dělejte to s tím Vaším elánem a nadšením takto dál!!! Cestujeme často, ale bohužel cestovních kanceláří a agentur je stále méně, které poskytují informace alespoň z 60% takové, které jsme obdrželi od Vás. Ráda předám kontakt a doporučení známým, kteří na Maledivy budou cestovat, protože vím, že také nebudou zklamáni. Dávejte na sebe pozor a přejeme Vám hodně osobních i pracovních úspěchů! S díky"

Lenka & Petr

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky. Navíc jsem se s vámi ráda setkala i osobně a doufám, že se na Maledivách brzy znovu uvidíme." :-)

bottom of page