top of page

Božské obydlené ostrovy Hangnaameedhoo, Omadhoo & Dhigurah


Alif Dhaal atol a ostrovy Hangnaameedhoo, Omadhoo a Dhigurah

Klient: Petra s rodinou (2 dospělí a 2 děti (8 a 11 let)), Praha, Termín: Červenec 2019, Lokace: penzion Detour Beach na Hangnaameedhoo, penzion Scuba Inn na Omadhoo, hotel TME Retreats na Dhigurah na Alif Dhaal atolu a hotel H78 na Hulhumale na severním Male atolu.

Petra nám napsala: "Milý týme OWH! Právě jsme se vrátili z ráje, bylo tam božsky! Strašně moc děkujeme za pomoc a zprostředkování pro nás nádherné (a díky Vám i finančně dostupné) dovolené na Maledivách.

Zvolené ostrovy Hangnaameedhoo, Omadhoo a Dhigurah odpovídali naší poptávce i představě, jak si užít pobyt s dětmi, odpočinout si, něco vidět, poznat život místních a odvézt si zážitky na celý život. Každý ostrov měl své kouzlo, jinak překrásné pláže, zeleň a lesy, trochu odlišné jídlo, přístup lidí i servis k ubytování. Všechny ostrovy kolem sebe mají opravdu úžasný pestrobarevný podmořský svět a až k neuvěření azurově modrou vodu.

Děkujeme také za perfektně připravené informace, itinerář, mapy, doporučení, on-line kontakt s Vámi, když jsme cokoli potřebovali... no, jste prostě báječní. S radostí Vás budeme doporučovat dál, protože víme, že s Vámi je vše vymyšleno do posledního detailu, člověk se cítí dobře a v bezpečí. Ještě jednou velké díky a přání k mnoha dalším spokojeným klientům!"

P+S+O+M

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za krásnou recenzi, při jejíž čtení mě vyhrkly slzy do očí. Jsem moc ráda, že se vám na mých oblíbených ostrovech líbilo a že jste si to užili. Za doporučení budeme moc rádi a budeme se těšit třeba někdy v budoucnu na viděnou. Ať se daří."

bottom of page