top of page

Excelentní dovolená na Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Charlotte a Matěj (11 let)

Termín: Srpen 2021

Lokalita: Beach Pool Villa na resortu Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu / jižním Ari atolu na Maledivách

Charlotte nám napsala: "Služby v resortu Sun Island jsou nad očekávání. Kvalita jídla excelentní, ubytování podle toho, co zvolíte. Dobrou úroveň mají vodní vilky v tom smyslu, že je člověk víc spjatý s oceánem, kdo rád usíná se zvukem mořských vln a rád pozoruje oceán i mořské živočichy, přijde si na své. Komfortnější a novější ubytování je v nových plážových vilkách, některé mají i vlastní menší bazén, čili ideální (nejen) pro děti.


S OWH jsme cestovali potřetí, cokoli nám již v ČR poradili a doporučili - platilo. Shrnula bych to takto: Dovolená excelentní, agentura je zárukou spolehlivosti, kvality a nadstandardního lidského přístupu. Charlotte a Matěj"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Ahoj Charlotte, moc děkuji za krásnou recenzi a ještě jednou za již třetí využití našich služeb. Vážím si, že jsi naše stálá klientka. Jsem ráda, že vám na Sun Island líbilo. Přejeme, ať se daří a budeme nám potěšením i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky a odměny za doporučení dále."

bottom of page