top of page

Perfektná dovolenka na Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Laco a spol. (14 osob vč. dětí)

Termín: Únor / Březen 2021

Laco nám napsal: "Dobry den Lucia, velmi pekne dakujeme za dovolenku na Sun Islande. Ostrov je krasny zeleny. Na Maledivske pomery je velky (obvod ked sme rano behali ukazalo cca 4,8km). Hlavne s detmi je to vyhoda lebo stale bolo co robit.


K dispozicii su nadherne plaze na kupanie, fantasticke snorchlovanie (za talianskou restikou!), bazen, basketbalove a tenisove ihriska, badmintonove a squasove kryte kurty, minigolf, velmi dobre vybaveny gym. My sme vyuzivali aj sportove centrum na SUP, kajaky a ine vodne sporty. Doporucujem pozicanie bicyklov je to aj prijemne aj prakticke.


Strava pre nas na velmi dobrej urovni aj deti si vacsinou dokazali vybrat (kto to pozna vie ze je to uspech😂).


Personal velmi mily a usluzny vdacny za kazde sprepitne (nijako to neocakavaju a funguju aj bez toho). Velmi nam pomohli Vasi delegati pri prestupe a odlete z Male. Za nas perfektna dovolenka.


Těšíme se na další cesty s Vámi."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Laco, moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se líbilo. Byly to trošku nervy, zda bude dostupné ubytování, ale nakonec vše dobře dopadlo. Přejeme, ať se daří a budeme nám potěšením i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky."

bottom of page