top of page

Nezapomenutelné chvíle a nádherná svatba na resortu Adaaran Select Meedhupparu na Maledivách


Svatba na resortu Adaaran Select Meedhupparu na Raa atolu na Maledivách

Klient: Míša a spol., skupina 57 osob

Termín: Říjen 2022

Lokalita: Resort Adaaran Select Meedhupparu na Raa atolu na Maledivách

Míša nám napsala: "Lucka je Maledivský anděl. Nejenže ví o Maledivách naprosto vše, ale je to i člověk se srdcem na správném místě. Zjevila se ve správný čas, když jsem si naivně myslela, že si vše zařídím sama. Se vzrůstajícím počtem lidí na naší vysněné dovolené a náročnou komunikací s maledivskými resorty se vše začalo komplikovat. Lucie mě vyslechla a obratem nám zařídila naprosto dokonalý zájezd s vyšším posláním, který se proměnil na nezapomenutelné chvíle pro skoro 60 lidí. Sama bych to rozhodně nezvládla a bez ní a jejích osobních kontaktů bychom to vše měli mnohem náročnější a hlavně dražší.


A to, že s námi Lucie byla 3 dny, a že nám udělala super besedu o Maledivách, a hlavně, že se stala i přes své strachy a obavy, že není dobrý řečník, našim oddávajícím, je jen třešničkou na tom našem krásném svatebním dortu!


Z celého srdce moc a moc děkuji Lucce a celému jejímu týmu za jejich ochotu, trpělivost, pomoc, nasazení a více jak půlroční organizaci našeho zájezdu.


Maledivy už nikdy jinak než s other way holiday. Ještě jednou děkujeme."


Poděkování, svatba, Adaaran Select Meedhupparu.

Lucie aneb other way holiday: "Milá Míšo a spol., bylo nám ohromnou ctít zajistit a zorganizovat vaši dovolenou a svatbu, rovněž ji i oddávat a dále se ji účastnit jako host. Bylo my taktéž ohromnou ctí poznat všech 57 skvělých lidí, kteří se tu sešli, včetně všech známých osobností. Na tyhle krásné 3 dny jen tak nezapomenu a budu hodně dlouho vzpomínat. Něco mi říká, že jsme se neviděli na posledy... Ještě jednou za celý tým OWH přejeme hodně štěstí na společné cestě život, ať se daří, a už teď se těšíme na příště."


A dokonce o nás napsali i v maledivském magazínu o cestovním ruchu "Hotelier Maldives".

bottom of page