top of page

Naše první exotika - Poznávačka "Maledivy s Lucií VI./2023 a se šéfkuchařem Tomášem Levým"


Obydlený ostrov Fodhdhoo na Noonu atolu na Maledivách. Podmořský život.

Klient: Jana, Pavel a Ondra (10 let)

Termín: Březen 2023

Jana nám napsala: "Děkujeme celému týmu OWH a především Lucii za zajištění krásné dovolené s pestrým programem.


Maledivy byly naší první cestou za exotikou. Protože nejsme úplně válecí rodina a chtěli jsme toho hodně zažít, zvolili jsme poznávací okruh „Maledivy s průvodkyní Lucií a šéfkuchařem Tomášem Levým: Poznávací okruh VI. / Noonu atol aneb To tu ještě nebylo!


Ubytování v Sabba Beach Suite na ostrově Fodhdhoo bylo na pohodu, personál vstřícný, jídlo skvělé, program pestrý, sešla se skvělá parta lidí a každý den na nás čekalo nějaké překvapení nebo nový zážitek.


Lucie je profík a člověk na svém místě. Maledivy zná velmi dobře, neustále objevuje a navštěvuje nové resorty, aby mohla každému doporučit dovolenou podle jeho představ. Kdo uvažuje o Maledivách, neváhejte se na ni obrátit a my se budeme těšit opět někdy příště."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milá Jano a spol., moc děkuji za krásnou recenzi. O to víc si ji vážím, když vím, že jsi žena ze stejného oboru. Jsem moc ráda, že se vám okruh se mnou a s Tomášem líbil a rovněž mi bylo potěšením s vámi strávit krásný týden na Noonu atolu. Přeji, ať se daří a třeba ještě někdy v budoucnu na shledanou."

bottom of page