top of page

Klidný malý ostrůvek s nádherným podmořským světem, to je Vashafaru na Haa Alif atolu na Maledivách


Blue Coral Vashafaru, Vashafaru, Haa Alif atol, Maledivy, nádherná pláž

Klient: Eva a Peter

Termín: Březen 2023

Lokalita: obydlený ostrov Vashafaru na Haa Alif atolu, ubytování v penzionu Blue Coral Vashafaru a tranzitní městský ostrov Hulhumale na severním Male atolu a ubytování v hotelu Chen Beach

Eva nám napsala: "Dobrý den, Lucie a celý týmu OWH :-). Ráda bych Vám ještě jednou poděkovala za pomoc s dovolenou, doporučení ostrova a ubytování. Byli jsme naprosto spokojeni! Vše jste nám skvěle a podrobně naplánovali, za což jsem velmi vděčná.


Lokální ostrov Vashafaru je nádherný, nemohli jsme vybrat lepší! Bylo to přesně to, na co jsme zrovna měli chuť :-)


Klidný malý ostrůvek s nádherným podmořským světem, bílé pláže bez turistů (!!!) a pohodový život (aspoň se nám tak jevil) místních obyvatel, který jsme se zájmem a respektem pozorovali.


Ubytování Blue Coral bylo naprosto skvělé. Personál i delegátka Kitti jsou moc milí a hezky se o nás starali. Jídlo bylo bezchybné! Šnorchlovací výlety vedené potápěčem Máriem byly také silným zážitkem!


Díky Vaší pomoci jsme během dovolené nemuseli řešit žádný problém :-)


Týden po návratu mám pocit, že tato dovolená byla nádherný sen, který chci rozhodně ještě znovu prožít :-D


Děkujeme za vše a přejeme mnoho zdaru s Vaší cestovní kanceláří."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milá Evo, moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se Vám na mém oblíbeném ostrově Vashafaru na samotném konci Malediv líbilo a že jste s námi byli spokojeni. Přeji, ať se daří a třeba ještě někdy v budoucnu na shledanou."

bottom of page