top of page

Dva najkrajšie týždne nášho života na Maledivách a svadba na sandbank na Dhigurah


Bikini pláž na Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Diana a Martin

Termín: Únor / Březen 2021

Diana nám napsala: "Chceme sa Vám veľmi pekne poďakovať za splnenie nášho sna a zorganizovanie svadby, ktorá bola nad naše očakávania. Zverili sme náš veľký deň do tých najspravnejsich rúk.💖 Strávili sme 2 najkrajšie týždne nášho života na ostrove Dhigurah v hoteli Dhiguveli a nemohli sme si vybrať lepšie.


Od prvej chvíle sme sa cítili ako doma, ľudia v hoteli boli veľmi milí a ochotní, izba čistá, no a to jedlo famózne. Majú skutočne šikovného kuchára, jedlo bolo geniálne od polievky cez hlavné jedlo až po dezert. No a ten raj sa nedá ani opísať slovami, to treba vidieť. Ostrov má nádherný sandbank, dlhú pláž a tým, že je ostrov lokálny zažili sme skutočne Maledivy. Ostrov ponúka dokonalý podmorský život, priamo pri pláži sme každý deň snorchlovali s korytnačkami, videli sme veľké množstvo rýb všetkých farieb a veľkosti, malých žralokov a aj raje. Užili sme si aj výlety s velrybim žralokom a manžel si vychutnal aj potápanie v jednej z top potápačských destinácií.


Svatba na Maledivách, svatba na sandbank na obydleném ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu

Čo sa týka svadby všetko bolo perfektne zorganizované, na úvod ma potešila krásna kyticka z miestnych kvetov. Svadba bola na sandbanku kde nás čakalo pekne naaranzovane svadobné prostredie. Veľmi silný zážitok povedať si "ÁNO" na takom dokonalom mieste... Večer nás čakala romantická večera na pláži a od hotela sme dostali aj tortu a špeciálnu výzdobu izby. 😊


Obydlený ostrov Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách.

Ešte raz Vám ďakujeme za tento dokonalý zážitok a náš deň D, ale aj za ochotu a priateľský prístup, že ste nám so všetkým pomohli poradili a boli ste kedykoľvek k dispozícii. Snáď si o 10 rokov zopakujeme sľub v tomto raji. 💖"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milí novomanželé, moc blahopřejeme a přejeme hodně štěstí na společné cestě životem. Děkujeme také za nádhernou recenzi a fotky. Jsem moc ráda, že se vám na Maledivách a mém oblíbeném ostrově líbilo. Přejeme, ať se daří. Lucie a spol."

Rychlý kontakt

Cestovní kancelář a cestovní agentura other way holiday  

Telefon | Viber | WhatsApp: +420 603 495 565

E-mail: rezervace@owh.cz a reservation@otherwayholiday.com

Praha, Česká republika / Czechia

Provozní doba

Pondělí - Sobota: 09:00 do 19:00 h. SEČ

Neděle: Pouze pro VIP

Maledivy luxusně nebo za rozumné peníze, s "other way holiday" můžete obojí!

other way holiday, to jsou s láskou a péči vybrané lokality, ostrovy, cenově dostupné i luxusní resorty, luxusní vily, luxusní residence i soukromé ostrovy, hotely i penziony na Maledivách, ale i v jiných destinacích. Maledivy známe jako nikdo jiný široko daleko. Již jsme je procestovali skoro celé. Vaši dovolenou snů na Maledivách připravujeme na základně našich osobních zkušeností, které čerpáme od roku 2009. Víme a známe to, co jiní ne! "other way holiday", to jsou s láskou tvořené kolekce jenom toho nejlepšího! 

Chcete-li zůstat v obraze a vědět o všem, co se kde na Maledivách šustne, sledujte naši stránku Maledivy aktuálně, naše facebookové stránky Maledivy by other way holiday, Maldives Luxury Holiday nebo other way holidays by OWH v případě zájmu o kombinaci Malediv a Srí Lanky, stopoverů v arabském světě, dovolené v dalších destinacích Indického oceánu nebo jen tak z lásky k cestování. Stejně tak je možné sledovat také náš Instagram, LinkedIn nebo Google profily. 

  • LinkedIn Lucie Mohelníková
  • LinkedIn other way holiday
  • LinkedIn Other Way Holidays
  • FB Lucie Mohelníková
  • FB other way holiday
  • FB other way holidays
  • Instagram other way holiday
  • Instagram other way holidays
  • Google
  • YouTube other way holiday
© Design webu, text a fotografie, to vše dělané s láskou k práci a hlavně k Maledivám by Lucie Mohelníková 2009 - 2024. 
bottom of page