top of page

3 nádherné týdny na ostrovech Dhigurah, Thinadhoo a Svatba na Fehendhoo


Svatba Maledivy, Fehendhoo, Baa atol,

Klient: Lucie & Petr, Praha, Termín: Květen 2017, Lokace: TME Retreats at Dhigurah, Plumeria Maldives at Thinadhoo, Vaavu atol & Tropical Village, Fehendhoo, Baa atol. Svatba organizována námi, CA "other way holdiay" a naším penzionem Atholhu Residence.

Lucie & Petr nám napsali: "Zdravím Luci, strávili jsme díky tobě 3 nádherné týdny na lokálních ostrovech a za to Ti moc děkujeme.

Každý týden byl trochu jiný a přesto všechny stály za to. Na Dhigurahu jsme měli to štěstí spatřit pana Whale sharka v celé své kráse, na Thinadhoo jsme se cítili jako princ a princezna v ráji a na Fehendhoo se nám splnil sen a my měli tu nejkrásnější svatbu, jakou jsme si jen mohli přát.

Dhigurah, Alif Dhaal, Maledivy

Kdybych měla vypsat co všechno bylo tak super a co jsme viděli, tak to čteš ještě za týden a jen ať si tam všichni pěkně zajedou, protože to rozhodně stojí za to.

Plumeria Maldives, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Tolik odstínů modré snad nemá žádné jiné moře a ten pocit když jsme plavali se žraloky se prostě popsat ani nedá, to se člověku tají dech a nevěří, že toho může být součástí.

Ambara, Vaavu atol, Maledivy

Doufám, že se za tebou na Maledivy ještě vrátíme. Tohle byla, alespoň za nás, ta nejkrásnější dovolená, na které jsme byli. Díky, díky, díky a ještě jednou díky za to, co děláš a jak to děláš, máš náš obdiv a držíme Ti palečky, ať se Ti daří! S pozdravem"

Luci a Petr

Fehendhoo, Baa atol, Maledivy

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám na mých nejoblíbenějších ostrovech líbilo a hlavně také u nás na Fehendhoo a že nám na svatbu vyšlo počasí. Moc ráda jsem vás poznala osobně a rozhodně se budu těšit i příště."

Fehendhoo, Baa atol, Maledivy

Poznámka: Lucka & Petr měli oficiální obřad v ČR perfektně naplánovaný. Když se vraceli z Malediv, hned po příletu, brali se přímo na letišti Václava Havla. Unavení po letu, ale absolutně šťastní i s celou nejbližší rodinnou. Kompletní fotogalerie ze svatby Lucky & Petra z našeho Fehendhoo bude na našem webu k dispozici již brzy.

bottom of page