top of page

Dovolená na jedničku s hvězdičkou na Nova Maldives na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Resort Nova Maldives, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Martina a spo., (10 osob)

Termín: Říjen / Listopad 2022

Lokalita: Resort Nova Maldives na Alif Dhaal atolu na Maledivách a hotel Seasalter na městském ostrově Hulhumale na sevrním Male atolu.

Martina nám napsal: "Dobrý den, Lucie, ráda bych Vám poděkovala za zprostředkování dovolené. Vše bylo na jedničku s hvězdičkou a byli jsme moc spokojení.


Pokud byste měla zájem o informace o resortu pro Vaše další klienty, tak zde několik mých postřehů:


1) V době našeho pobytu byl resort plně obsazen, ale přitom to vůbec nijak nevadilo. Všude bylo spoustu místa, spíše poloprázdno a soukromí, včetně restaurací, barů, pláží atd.


2) Podle mě jsou ideální domky sunset beach bungallows with jacuzzi, stojí za to si za ně připlatit a byla jsem ráda, že jsme to udělali. Pláž před nimi je celý den na slunci a není tam slyšet ani cítit diesel agregát. Nejlepší jsou od čísla 145-131. Sunset beach bungalovy bez jacuzzi jsou také super, jen jsou trošku dál od restaurace a hlavního šnorchlovacího mola (není to žádná velká vzdálenost, ale třeba pro starší lidi je asi výhoda nebýt na druhé straně ostrova). Běžné beach bungalovy také nejsou špatné, ale některé z nich jsou ukryté hlouběji v zeleni, pláž je po poledni ve stínu a je tam slyšet a někdy i cítit agregát, což může někomu vadit. Domky nad vodou budou super, ale pro nás to není, nám se líbí pevnina, zeleň kolem a vlastní kousek pláže.


3) Velikost ostrova je přesně akorát, po pláži ho obejdete za 15 min pomalou chůzí, chodníčky ostrovem jsou nádherné, písečné, ve stínu, každé ráno upravované. I když ostrov není velký, je tam spousta zábavy. Myslela jsem, kolik nepřečtu knížek a že se budu i trošku hezky nudit. Ale pořád bylo co dělat, na pláži na lehátku jsem vůbec neležela 😃


4) Útes – kolem celého ostrova je krásné šnorchlování, pomalu se začínají objevovat i korály. Ryb a rybek nepřeberné množství a druhy, trávili jsme hodiny ve vodě.


5) Všechno bylo dokonale čisté, a to já jsem na pořádek pes.


6) Nejlepší byl personál, milí, přátelští, usměvaví, vstřícní, slušní… skutečně jsme se cítili vítaní a jako doma. Vlastně ne jako doma, protože tady je teď zataženo a všichni se mračí 😃


7) Celý resort je profesionálně řízený a velmi dbají na spokojenost hostů. Až do extrému. Naše rodinná vila, ve které bydlely samostatně naše 4 děti, byla hned u záložního mola (vedle půjčovny vodních sportů Aquaholics). Jednoho dne večer přišel do vily ředitel resortu ještě s hlavním vedoucím, přinesli láhev prosecca a mísu ovoce, že se moc omlouvají, ale že zítra bude u mola parkovat 2-3 hodiny loď, na kterou potřebují naložit nějaký stavební materiál a že nám bude částečně blokovat výhled z pláže. A ještě běželi za námi dospělými do baru a znovu se omlouvali. A další den opět omluvný dopis a mísa ovoce. A přitom loď sice parkovala u mola, nakonec po maledivsku asi půl dne, ale nijak nám nepřekážela… prostě neuvěřitelný ohled na hosty a dokonalý hospitality servis.


8) V resortu je poměrně velké množství Rusů, což je tedy asi na Maledivách.


9) Spa skvělé a jídlo také.


Halloween na Nova Maldives, Alif Dhaal atol, Maledivy

10) Co musím vyzdvihnout je, jak přichystali Halloweenský večer, to jsem ještě nezažila. Všichni převlečení v maskách, výzdoba, jídlo v restauraci tématické, program… Tolik vynaloženého úsilí, aby potěšili hosty. Nádhera.


11) Poslední dvě noci nás ještě upgradovali do Nova suite domu s bazénem, tak to byla třešnička na dortu.


12) Celkově myslím, že poměr výkon cena u tohoto resortu je vynikající.


Hotel v Hulhumale byl ok, čistý, výborná snídaně, servis, dali jsme si tam i večer v restauraci večeři, protože jsme při prohlídce města neobjevili žádné místo, kde bychom se před cestou beze strachu ze střevních následků v letadle najedli. 😊 Příště už bych v Hulhumale nenocovala a raději strávila další noc na ostrově a pak letěla rovnou domů.


Počasí jsme měli super. Říkala jste, že před námi byly tři týdny špatné, tak se to asi vyřádilo nebo jsme měli štěstí.


Ještě jednou Vám děkuji za perfektní organizaci dovolené a ráda Vás doporučím dál, či se na Vás doufejme brzy obrátím sama."

Lucie aneb other way holiday: "Dobrý den Martino, moc, moc a moc Vám děkuji za tak podrobný feedback. Strašně moc si toho vážím. Málokdo si udělá čas. Jsme moc rádi, že se vám na Nova Maldives líbilo, patří k našim oblíbeným. Nocování ve městě bylo nezbytné, abyste nemuseli vstávat ve 4 h. ráno. Seasalter na Hulhumale je jeden z nejlepších, pokud pominu soukromé residence, který aktuálně máme v nabídce. I já tam chodím do restaurace. Moc Vám také děkuji za doporučení dále a moc se budeme těšit na další spolupráci. Ať se Vám daří."

bottom of page