top of page

Úžasná dovolená na ostrově Fehendhoo a Thinadhoo


Fehendhoo, Baa atol, Maledivy

Klient: Eva, Roman & holky (8 a 10 let), Mělnicko, Termín: Prosinec 2017, Lokace: Tropical Village at Fehendhoo & Plumeria Maldives at Thinadhoo, Vaavu atol

Eva nám napsala: "Dobrý den Lucie, nejprve bych Vám chtěla poděkovat za úžasnou dovolenou!!!! Byli jsme na Maledivách podruhé (i poprvé jsme využiili služeb OWH), ale tentoktát to překonalo naše očekávaní.

Cestovali jsme s Emirates. Pouze po cestě z Male do Dubaje jsme měli cca 1 hodinu zpoždění. Jinak vše o.k. 1.noc jsme strávili v Hulhumale, v hotelu h78. Všechno proběhlo v pořádku. Dle vašeho itineráře jsme se naladili do pohody a klidu s tím, že na Maledivách čas nikdo neřeší :-.) Na letišti sice nikdo z hotelu nečekal, ale jeden z místních se nás ujal a po několika telefonátech nás odvezl do hotelu.

Druhý den dopoledne jsme odjeli na úžasný ostrov Fehendhoo. Z přístavu nás odvedli do hotelu, kde bylo milým překvapením, když nás Lucie čekala na recepci a vše nám vysvětlila a ukázala ostrov. Musím říct, že Fehendhoo nám učaroval. Vaše budoucí pláž bude na 100% nejhezčí bikini pláž na ostrově.

Hotel Tropical Village byl opravdu hezký. Krásné velké pokoje a úžasně pohodlné postele. Jídlo bylo super, lidi byli ochotní. Vůbec se nám nechtělo odjíždět.

Náš druhý ostrov byl Thinadhoo a hotel Plumeria. Tady jsme se vraceli podruhé. Nevíme, co jste jim řekla, ale chovali se k nám jako k V.I.P. :-) Ubytovali nás v nových bungalovech kousek od pláže. Během pobytu jsme měli nadstandardní služby. Všichni byli tak milí a ochotní. Využili jsme několikrát i služeb noveho SPA salónu. Také jsme se nechali odvézt na opuštěný ostrov kousek od Thinadhoo. Všechno bylo skvělé. Na oběd jsme několikrát zašli do restaurace v přístavu, Le bois Cherry. Moc dobré jídlo i káva. Poslední večer nás překvapili soukromou večeří na pláži. Prostě to bylo super !!!!!

Moc, moc děkujeme za fantastickou dovolenou. Mějte se krásně a doufám, že se na Maledivách zase potkáme :-)

Eva & spol.

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za hezkou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám u nás na Fehendhoo a na Thinadhoo líbilo. :-) Moc rádi vás příště přivítáme u nás na Atholhu Residence. Už se na vás těšíme. Hlavně Siraa na holky. :-)

Jak jsme říkala, zřejmě za to, že na vás z H78 nečekali, může zpoždění letadla. Občas se to stane a proto je na letišti info koutek odkud se do hotelu dá zavolat. Jinak v tomto hotelu už 3 roky ubytováváme skoro všechny naše klienty a standardně vždy vše funguje. Je pravda, že už jsme tu podobný případ, jako ten váš už měli. I já sama, vždy když jsem ve městě, stále ještě nemáme hotov byt, pobývám. Kdyby bylo něco špatně, nejsem tam."

bottom of page