top of page

Nádherný ostrov Thinadhoo a hodně obydlený ostrov Guraidhoo


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Norbert s rodinou, Slovensko, Termín: Duben 2017, Lokace: Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol & Raakani Villas at Guraidhoo.

Norbert nám napsal: "Dobrý deň pani Mohelnikova, ozývam sa až teraz... Všetko prebehlo v poriadku, podľa popisu a step by step itinerára.

Výlet - dovolenka splnila naše očakávania relaxu, "nič nerobenia", prísunu morskej vody a energie, snorchlovania, dopĺňania kalórii z hotelovej kuchyne...., spoznania novej krajiny.

Urobili sme si aj malú zmenu (nechtiac ale predsa). Premiestnili sme sa na ostrov Ghuraidoo podľa plánu, avšak po ubytovaní sme sa šli pozrieť na pláže, okolie, ostrovné uličky. Bol to troska šok v porovnani s Thinadoo, hlavne väčší ostrov, pláže skôr take nie pre turistov, viac odpadkov, skratka v porovnani s Thinadoo sme "padli" do pre nás iného prostredia - menej komfortného.

Na dohodnutý penzión sme prišli, ubytovali nás... Po "preskúmaní " ostrova sme sa však rozhodli že sa vrátime na Thinadoo - čo sa aj podarilo. Majiteľ penziónu nás odprevadil so slovami že nás chápe, po vyrovnaní sa (obed, nápoje...) sa s nami rozlúčil ze je to OK.

Moja spätná väzba - tu by som neposielal rodinu s deťmi (my sme boli s 4 ročnou dcérou), resp. snažil by som sa odhovoriť ich od tejto možnosti (nedávam Vám to za vinu - moja žienka vybrala tuto alternatívu... ) Ak to mám zhrnúť, boli sme spokojní a na Maldivy by sme vrátili opäť.

Ďakujem ešte raz."

Norbert s rodinou

Guriadhoo, Kaafu atol, Maledivy

OWH odpovídá: "Moc Vám děkuji za recenzi. Jsme rádi, že se Vám na Plumérii a na Thinadhoo líbilo. Mám pocit, že jsme doporučovali jenom Thinadhoo. Každopádně jsem ráda, že vše dobře dopadlo.

bottom of page