top of page

Skvělé koupání na Dhiffushi a skvělé šnorchlování na Ukulhas


Dhiffushi, North Male atol, Maledivy

Klient: Tomáš & Nikola, Pelhřimov, Termín: Listopad 2016, Lokace: Rashu Hiyaa - Dhiffushi, Island Vista Inn - Ukulhas, Male

Tomáš nám napsal: "Dobrý den, Vše proběhlo v naprostém pořádku, měli jsme dvakrát zpoždění lodi cca 1 hodinu ale to je věc která nejde nijak ovlivnit. Ubytování, časy a itinerář naprosto skvělé. Všichni s kým jsme přišli do styku byli velice milí a vstřícní. Maledivy jsou ke všemu nádherná země, skvělé koupání, šnorchlování a pokud nejedete na resort, tak i velice zajímavý místní život.

Dhiffushi, Ukulhas, Maledivy

Pro mě bylo velice příjemné, že pokud by se v místě stala nějaká nepříjemnost bylo se na koho obrátit. Pro nás byla cesta na Maledivy první takovouto dovolenou, koupeny pouze letenky a zbytek jsme si zařizovali sami - bez CK. OWH nám zařídili ubytování (rozumná cena), poradili a odpověděli na vše co jsme chtěli vědět, nyní už víme co čekat a za rok už můžeme letět opravdu jen na vlastní pěst.

Všem vřele doporučuji, opravdu příjemný a osobní přístup. Tímto celému týmu OWH děkuji. S pozdravem"

Tomáš

Male, Maledivy

OWH odpovídá: "Děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že Vám cestování s námi líbilo a že jsme vás dostatečně připravili na samostatné cestování bez nás. :-D Každopádně, na Maledivách se vše mění doslova z hodiny na hodinu, hlavně doprava a teď už i ostrovy samotné, takže za rok bude vše zase úplně jinak a to co platilo teď, už platit nebude. Naši stálí klienti u nás mají slevy a speciální ceny." ;-)

bottom of page