top of page

Dovolená v hotelu Plumeria Maldives na ostrově Thinadhoo


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Lucie a spol. (4 osoby), Liberecko, Termín: Leden 2017, Lokace: H78, Hulhumale a Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol

Lucie nám napsala: "Dobrý den, naše dovolená na Maledivách na ostrově Thinadhoo proběhla v pořádku. Včas nás všude vyzvedli a dopravili v pořádku na hotel.

Hotel Plumeria je pěkný jediný na čem jsme se shodli že nechápeme toho kdo vymyslel místo pro bazén :) Ten je na úplně špatném místě a ještě ani nebyl v provozu v době našeho pobytu ale to je opravdu to nejmenší.:). Personál byl skvělí i co se týče pokojové služby vše bylo v pořádku.

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Koupili jsme si balíček na šnorchlováni ale toho jsme potom litovali :( protože, nás vzali lodí jen asi pět min jízdy od ostrova. No z pláže jsme toho viděli mnohem víc:) měli jsme to mít s jokoby s nočním šnorchlovaním, naše chyba že jsme si nezjistili že Noční Snor.je v 17:30 hod což nám jako noční šnor. nepřišlo :(a už jsme byli zklamaný z předešlého šnorch. tak jsme to zrušili.

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Ještě nám trochu vadilo že zrovna Bikini pláž je úplně jiným směrem od hotelu, co jsme mluvila s jinými lidmi co byli na Maledivách tak měli Bikini pláž u hotelu takhle jsme si za celý den nedali ani jeden Drink protože to bylo daleko :(.

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Co se tyče jídla Večeře byli úžasný jen kdyby to nekazili Ruští turisti ty se chovají příšerně všude:( Snídaně byla dostačující jen bylo strašně málo ovoce, bud jen meloun nebo jablko nic víc za celý pobyt a zelenina k snídani žádná.

Teď to vypadá že si jen stěžuji ale v celkovém dojmu jsme byli spokojeny příště ale určitě celou penzi protože byl jinak opravdu hlad a čtyři noci úplně na relax stačili na tomto malém ostrůvku:) Moc děkujeme byli jsme spokojeny :) Lucie

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

OWH odpovídá: " Děkuji za recenzi. Dovolím si pár poznámek, jelikož jsem z toho celá v rozpacích:

Bazény na Maledivách moc nepropaguji, protože se sem jezdí hlavně kvůli oceánu. V době, skoro 3 týdny, které jsem na Plumerii během vánoc a nového roku, strávila, byl bazén plně funkční. Zřejmě zrovna během vašeho pobytu probíhala údržba. Občas se to musí vyčistit a spravit. Bazén, který na Plumérii je, je spíš taková větší „vana“ a většinou se v ní trénují začátečníci potápěči - první zkušební ponory. Z mé zkušenosti bazén využívají jenom místní, když přijedou na víkend a nebo právě personál potápěčského centra Plumeria na trénování ponorů.

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Co se týká šnorchlování, pokud vás vzali 5 minut lodí od ostrova, tak zde se nachází útes Dhiggaa, který patří k těm z nejhezčích na Maledivách a mým oblíbeným. Velmi záleží na viditelnosti a také na čase.

Dhigga, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

K nočním aktivitám. Ať je to noční šnorchlování nebo rybolov, vždy se vyráží při západu slunce. Nočním šnorchlováním se právě na Thinadhoo a v jeho okolí myslí šnorchlování se žraloky.

Bikini pláže přímo u hotelů jsou pouze na resortech. Na všech obydlených lokálních ostrovech, kromě ostrova Maafushi, který vypadá jako Makarská riviéra nebo Ibiza = hlava na hlavě, se bikini pláže nachází v neobydlené části, tam, kam běžně místní nepřijdou. Nemyslím si, že zrovna na Thinadhoo je to daleko. Na některých ostrovech je to mnohem dál. Opravdu nelze zaměňovat lokální obydlený ostrov a resort. Jsou to dva naprosto odlišné produkty.

Co se týká ovoce a zeleniny na Maledivách, tak je zde pouze omezený výběr, jelikož se zde pěstuje a pouze na pár ostrovech, pár druhů ovoce a zeleniny. Veškeré ovoce a zelenina se na Maledivy dováží. Na jiných hotelech a penzionech se dá najít stejný nebo ještě menší sortiment. Pokud byste chtěli velký výběr ovoce a zeleniny, museli byste na resort, ale za pobyt byste zaplatili úplně jiné částky. Věřte, že v rámci maledivských poměrů, dělá Plumeria, vše, co je na lokálních ostrovech vůbec možné.

Jsem ráda, že jste byli, až na pár drobností, spokojeni a že jste si pobyt užili."

bottom of page