top of page

Poznávání obydlených ostrovů Rasdhoo, Ukulhas, BoduFolhudhoo a Feridhoo


Rasdhoo, Ukulhas, BoduFolhudhoo, Feridhoo, Maledivy

Klient: Štěpánovi a spol., Nová Paka (www.apartmanyaldrov.cz), Termín: Duben 2016, Lokace: Rasdhoo, Ukulhas, BoduFolhudhoo a Feridhoo na Alif Alif atolu

Štěpánovi & spol. nám napsali: "Dobrý den Lucie, obecně se nám dovolená moc líbila a rádi bychom dovoleno příští rok zopakovali, popř do jiného Atolu. Vše klapalo jako hodinky, až na vzniklé počáteční problémy na posledním ostrově Feridhoo. Po příjezdu majitele, druhý den to dostávalo trochu nějaký řád. Připravil nám dobrou večeři, jako omluvu. Jinak šnorchlování na ostrově Feridhoo. Úžasné a téměř nejhezčí korály z navštívených ostrovů. Pro mne,milovníka volného potápění a šnorchlování pod vodou nejlepší Rasdhoo i ubytování u Hasana na opravdu dobré úrovni. Ostatním se nejvíce líbil ostrov Bodufolhudhoo, moc příjemní majitel a personál penzionu, tak jednoznačně nejpřátelštější a nejmilejší obyvatelé ostrova. Moc díky za ochotu a moc se těšíme na příště"

Jarda a Dagmar Štěpánovi, Penzion Apartmány Aldrov.

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky a že se to maličké nedorozumění ze strany penzionu vyřešilo snadno a rychle! Budeme se těšit i příště!"

bottom of page