top of page

Perfektní Sun Siyam Iru Fushi i other way holiday


Sun Siyam Iru Fushi, Maledivy

Klient: Leoš & Hanka; Praha

Termín: Únor 2017

Lokace: Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách

Leoš nám napsal: "Dobrý den, děkujem za perfektní výběr resortu, organizaci a celý servis. Nemám rád, žádné dlouhé “haló” kolem… dva - tři maily a je to :-).

Váš výběr resortu nám skvěle sednul (hlavně vinný sklípek, tam jsme jim vypili, byť za prémiové ceny, naše oblíbená vína z Francie, která tam pomalu neprodají za celý rok :-)).

Výběr vilky s bazén byl taky výborný, užili jsme si soukromí, pláž a kolem nás téměř nikde nikdo. Velmi jsme ocenili klid u hlavního bazénu, kam nesměli malá děcka a v podstatě celá tato část byla FOR ADULTS, event. personál se o to vždy velmi rychle, ale slušně, postaral, takže skvělé :-).

Velikost ostrova, obsazení ostrova bylo opravdu tak akorát, aby si člověk dovolenou užil v klidu téměř bez lidí, nejen u bazénu, na pláži, u barů, bohatým výběrem restaurací, ale třeba i ranním během kolem něj...

Myslím, že jsme v tomhle resortu využili skoro všechno, včetně perfektních masážích k krásnem SPA centru. Počasí bylo pořád stejné - krásně!

Vše odpovídalo realitě a našim představám. Takže poděkování a kudy chodím, tudy chválím :-)

Info možná pro další návštěvníky: Pokud nechcete, neutratíte nic navíc, vše co potřebujete a máte na to chuť je v ALL (fakt se to vyplatí), my jsme byli hodně nároční, takže jsme tam taky ještě dost nechali, ale stálo to za to. :-)

Striktně dodržují čas, na minutu :-), kdy vám končí ALL a pak platíte. My jsme dávali vždycky každýmu, kdo nás obsluhoval, pár dolarů a oni nám pak zase část dne před odjezdem (po skončení ALL) na oplátku dávali drinky a jídlo (včetně humra) bez placení :-) ..takže takový malý FAIR TRADE. Díky." PS: obrázky dopošlu.

Leoš a Hanka

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsem ráda, že se Vám na Sun Siyam Iru Fushi a byli jste spokojeni. Osobně znám general managera a je to fajn chlapík.

bottom of page