top of page

Soukromí a TOP servis na Maafushivaru by Outrigger na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Resort Maafushivaru by Outrigger, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Renáta a Josef

Termín: Leden 2023

Lokalita: Romantický boutique resort Maafushivaru by Outrigger na Alif Dhaal atolu na Maledivách; Beach Villa a All Incluisve Dine Around


Renáta nám napsala: "Dobry den, Lucie. Povodne sme chceli vilku 114, ale po prvom dni sme ju vymenili za 107. Vilky su v pohode, ciste, svetle, trosku mensia vonkajsia kupelna nez v inych rezortoch. Mame i sukromie, vypada to, ze polovina rezortu je prazdna.


Ostrov je maly, 3 restaurace a bufet. Maju novy allinclusive program, menej stedry, ale ideme podla toho, ktory ste nam poslala, ten este platil u LTI. Absolutne najviac je servis. Zatial najlepsi, co sme na Maledivach zazili. Lepsi nez na Kanuhure a Lily. Osobny, vedia, kde su hranice a pritom casovanie perfektne.


Nemaju kids club, takze je to prakticky adults only ostrov, hostia su honeymooners a penzisti nasho veku, ziaden Rus, vacsinou Europa (FR, IT,UK,DE), páry.


Moj muz chcel kazdy vecer fishing, to sa mu nesplnilo, prvy vecer mal privatny fishing, ale vlastne tu nie je nikto, kto by chcel rybarit. Rybu nam druhy den upiekli. Jedlo v bufeteje dobre, slabsie nez na Kanuhure, srovnatelne s ostatnymi ostrovmi. Je tazke a nakladne udrzat velky vyber v bufete na ostrove, kde je malo hosti. K snidani su i bublinky a freshe.


Po 3 dnoch musim povedat, ze je to slusna 5 hviezda, pre ludi, co chcu servis a klud. Do konca este vyskusame par aktivit a dam vediet.


More je ciste i na nasej zaveternej strane. Ked fuka, tak uplne ciste,ked nefuka, tak tam nejaky odpad plave, ale nic zasadneho.


Spa je velmi pekne a klasicky masaze super. Nie je problem najst vhodny termin, na velkych ostrovoch s all inclusive programom to bol vzdy problem.


Sme spokojní, dakujeme. Servis je top."


Lucie aneb other way holiday: "Dobrý den Renáto, moc děkujeme za perfektní feedback na resort. Jsme rádi, že jste spokojení, hlavně se službami. Doufám, že se na nás příště obrátíte znovu. Přejeme, ať se daří a budeme se těšit na příště."

bottom of page