top of page

Dovolená na obydlených ostrovech Thoddoo a Mathiveri


Thoddoo, Alif alif, Maledivy

Klient: Jana, Praha, Termín: Duben 2015, Lokace: Thoddoo a Mathiveri

Jana nám napsala: "Dobrý den Lucko, dovolenou jsme si užili úžasně a až na ten první přejezd jsme neměli žádné komplikace. Ubytování v prvním guesthousu (Serene Sky) bylo hodně skromné (s tím jsme i počítali), ale vyrovnala to starostlivost kluků, kteří se o nás starali - ti byli prostě úžasní. Jen musím říct, že plíseň na zdech v pokoji by mohla být pro někoho už moc :). Na Mathiveri ubytování super, stejně jako snídaně (druhý týden jsme si ujížděli na pravé maledivské snídani a nemohli se jí nabažit) a šnorchlování taky pecka. To jsme si užili opravdu dosyta všude, kde se dalo. Byli jsme asi na dvou výletech na okolní ostrovy - vždy ferry a vždy bez problémů. Hodně pomohly informace od vás, hlavně co se týká dopravy mezi ostrovy, ty byly opravdu k nezaplacení. Věřím, že ubytování bychom v případě nutnosti sehnali sami, ale pro lidi, kteří nevládnou angličtinou je váš sumář určitě nezbytný. Informace od vás byly přehledné, jasné a konkrétní, opravdu člověk neměl moc šancí se v tom ztratit. :-)"

Jana

OWH odpovídá: "Poznámka k prvnímu přejezdu: Jana byla poněkud nezbedná klientka a hlavně akční, tam, kde neměla, která absolutně ignorovala to co bylo o dopravě napsáno v itineráři, ale hlavně také to, co bylo napsáno ve smlouvě a řádně podepsáno. Kdyby se tím řídila, neměla by první přejezd komplikovaný.

Poznámka k plísni ve standardním ubytování na Serene Sky: Serene Sky má několik druhů pokojů a hlavně budov, od starých až po nové kvalitní. Když říkám nevybírat to nejlevnější, tak nevybírat to nejlevnější. Stačilo se jen slovem zmínit buď mě nebo přímo v penzionu a personál by pokoj beze slova vyměnil. Občas se na Maledivách stane, že jsou pokoje v těch úplně nejobyčejnějších a nejlevnějších penzionech, vlhké. Především, když prší. Budovy jsou většinou staré a stavěné starým způsobem. Vždy na to upozorňuji. Ne za každou cenu se vyplatí šetřit. Ubytování by jste sehnali sami, to ano, je toho plný internet, ale bez itineráře by jste nevěděli co a jak... Každopádně jsem ráda, že jste si Maledivy užili."

bottom of page