top of page

Skvělá dovolená v Plumeria Boutique na ostrově Thinadhoo


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Maledivy

Klient: Klára s kamarádkou Mirkou, Poděbrady, Termín: Prosinec 2019, Lokace: Plumeria Boutique na Thinadhoo na Vaavu atolu

Klára nám napsala: "Dobrý den Lucie, touto cestou bych Vám ráda poděkovala za skvěle zorganizovanou dovolenou. Výběr místa pobytu byl přesně podle našeho očekávání.

Hotel Plumeria leží na krásném ostrově plného zeleně a krásného podmořského života. Od příletu na letiště vše fungovalo přesně tak, jak bylo napsáno v pokynech. Zaměstnanci hotelu jsou velmi milí a přívětiví lidé. Kuchyně byla velmi chutná a děkujeme i za doporučení hotelu Boutique, protože byl v klidné části ostrova, kde nebyl slyšet ruch z restaurace či agregátoru.

Nejvíce se nám líbily výlety za žraloky vouskatými, kteří nás uchvátili. Chtěli jsme jet i na další výlety - sandbank nebo celodenní výlet na opuštěný ostrov, ale počasí nám nepřálo. V době našeho pobytu byly silné vlny a vítr, který neumožnil odjezd lodí. Jedinou malou pihou na kráse byli všudepřítomní komáři, což se dalo, ale díky množství vegetace na ostrově očekávat. Dovolenou jsme si moc užily.

A měla bych na Vás prosbu, zda by bylo možné sestavit "plán" dovolené na letošní březen pro 3 osoby. Jednalo by se o pánskou jízdu a pánové jsou aktivní potápěči, kteří by chtěli poznat více ostrovů a potápěčských lokalit. Délku dovolené plánují na cca 10 dní. Mohla byste mi poslat nějaký návrh? Děkuji. S pozdravem

Klára

OWH odpovídá: "Dobrý den Kláro, moc děkuji za nádherný e-mail. Jsem moc ráda, že jste si dovču užili a že se líbilo. Moc rádi připravíme novou nabídku. Je to pro nás ohromná pochvala a pocta, když spokojený klient píše recenzi a zároveň poptává další dovolenou. Moc děkujeme."

bottom of page