top of page

Cestování po obydlených ostrovech Rasdhoo Thoddoo byl zážitek


Rasdhoo, Maledivy

Klient: Dana, Mělník, Termín: Květen 2015, Lokace: Rasdhoo a Thoddoo

Dana nám napsala: "Dobrý den Lucie, už jsme bohužel po dovolené, 3 týdny utekly jako voda a dnes jsme se museli vrátit do práce. Chci Vám moc poděkovat za pomoc při realizaci cesty na Maledivy i kontakt na Jakuba na Sri Lanku, kterého jsme nakonec bohužel nepotkali. Vše na cestě proběhlo v pořádku. Trajekty jsme krásně stihli a musím přiznat, ze tento styl cestovaní po Maledivách mě naprosto nadchl. Vždycky jsem tam chtěla jet, ale bála jsem se, že týden v rezortu je až moc a že za to nestojí ta dlouhá cesta. Cestování po lokálních ostrovech je opravdu zážitek, jsou krásné.

Rasdhoo je moc pěkný malý ostrov, kde je co dělat, navíc pan v Island Souvenirs byl naprosto úžasný, takže doporučuji turistům k němu do obchodu zajít. I samotný ostrůvek nám přišel roztomilý, malý a příjemný a čistý, dobře se tam orientovalo. Jen lide tam byli takoví divně plaší.

Thoddoo, Maledivy

Thoddoo oproti tomu byl obrovsky, lide ale kupodivu velmi vstřícní, hovorní, milí a více přátelští než na Rasdhoo. U bikini pláže jsou koraly, kde se moc pěkně šnorchlovalo. :) Bylo tam ale vice odpadků a paradoxní bylo, že i když je to velký producent ovoce a zeleniny, že se tam nedalo nikde koupit. Málo restaurací či obchůdků. Jedli jsme jen v Cottage Village.

Na Rasdhoo se rozhodně vyplatilo jít na jídlo do restaurací mimo ubytko. V hotelu Retreat bylo jídlo asi tak 3x dražší než venku v restauracích. Perly jsme nakoupili dle doporučení a pěkně je i usmlouvali. :)

No doufám, že se nám někdy povede tuto cestu zopakovat. Ted už vím, že 14 dní na Maledivách může být i více než nudný pobyt v rezortu. Určitě bych chtěla navštívit více ostrůvku, protože každý je úplně jiný a navíc ceny jsou opravdu levné. Doufám, že to ještě nějakou dobu takto zůstane, i když se bojím s ohledem na výstavbu, kterou jsme tam viděli, že to asi tak nebude. Máme zážitky na celý život. :) Díky moc a mějte se hezky"

Dana

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měla krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky."

bottom of page