top of page

Krásný ostrůvek Thinadhoo a ubytování v Plumeria Maldives za příznivé ceny


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Tomáš & Jana, Neratovice, Termín: Únor 2016, Lokace: Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol

Tomáš nám napsal: "Dobrý den Lucie, byli jsme moc spokojeni! Rádi cestujeme sami, na vlastní pěst, ale Maledivy jsou natolik specifickou zemí, že jsme se bez cestovní agentury/kanceláře neobešli. Kvůli doporučení jsme se obrátili na vaší agenturu a udělali jsme dobře.

Nabídli jste nám krásný ostrůvek, transfer s luxusním ubytováním, za velice příznivé ceny. Vše probíhalo přesně tak, jak jste popsali v itineráři a my si užili krásnou dovolenou v ráji." :-) S pozdravem

Tomáš a Jana

A ještě jednou Tomáš & Jana: "Ještě jednou dobrý den Lucie, moje přítelkyně mi vyčinila, že jsem byl strohý s recenzí, tak posílám její verzi, asi je fakt lepší. :-)

Rádi cestujeme na vlastní pěst, ale v případě Malediv jsme opravdu ocenili pomoc. Komunikace s Lucií a jejím kolegou probíhala na jedničku. Všechny informace jsme dostali bez zbytečných odkladů, reagovali rychle a vše ochotně zařídili. Bylo fajn, že jsme se na ně mohli kdykoli s čímkoli obrátit.

Dovolená předčila naše představy, pláž na Thinadhoo byla opravdu krásná a hotel Plumeria neměl chybu. Pokoj byl velmi komfortní, moderní a ten výhled na oceán - k nezaplacení. Největším zážitkem bylo večerní potápění se žraloky, které nás nejprve děsilo :), ale nakonec totálně nadchlo. Za všechno moc děkujeme!"

Tomáš a Jana

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za dvě nádherné recenze. Chvilku jsem nevěděla, kterou použít, tak obě, protože jsou obě krásné. :-D Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky!"

bottom of page