top of page

Maledivy s Lucií II / 2019 a obydlený ostrov Fehendhoo na Goidhoo atolu


Pár momentů z Fehendhoo na Maledivách

Klient: Alena & spol., Karlovarsko, Termín: Leden/Únor 2019, Lokace: TME Retreats na ostrově Dhigurah a Plumeria Maldives - Plumeria Boutique na ostrově Thinadhoo na Vaavu atolu, Projekt: Poznávací okruh II - Maledivy s Lucií aneb Maledivy s česky hovořícím průvodcem, ostrov Fehendhoo, Hulhumale a návštěva resortu Centara Ras Fushi 5*.

Alena nám napsala: "Ahojky Lucko, zasílám pár řádek. Na začátek bych začala poděkováním za zajištění krásné dovolené. Od samého začátku byla spolupráce s vámi naprosto úžasná, a to i přes to, že jsme měli dost požadavků, otázek a několik změn. Vždy jste okamžitě reagovali a poradili, co by bylo nejlepší. A proto jsme vyrazili právě s vámi.

Nejprve parádních 8 dní s naprosto skvělou bandou a Tebou. Viděli jsme krásné dva ostrovy, ochutnali spoustu dobrot. Šnorchlování se žraloky - zážitek na celý život. Ten pocit, že svojí první rybu jsem chytila právě na Maledivách - no komu se tohle poštěstí. Každý večer tvé vyprávění o Maledivách - to my bude fakt chybět. :-)

Dalších 7 dní jsme si užili naprostého relaxu na krásném a klidném Fehendhu a poznali další ostrov. Tam jsme si dostatečně odpočinuli a vychutnali si pláž sami pro sebe a načerpali síly na přejezd do Hulhumale. Výlet na rezort byl také na jedničku.

A pak už jsme se jen smiřovali s tím, že tento ráj musíme opustit. Odlétali jsme s těžkým srdcem. Na závěr bych to shrnula. Děkujeme Ti za krásnou a dokonalou dovolenou. Všechno máš naprosto dokonale zpracované a opravdu se o klienty staráš od začátku až do konce. Pokud na Maledivy, tak jedině s Tebou. Děkuji, že jsi se do toho pustila a my díky Tobě mohly tohle zažít. Přeji ti spousty spokojených klientů."

Alča, Martin & Danda

OWH, Lucie odpovídá: "Ahoj Ájo a spol., moc děkuji za krásnou recenzi. Bylo to s vámi moc fajn. Vzpomínám na vás. Doufám, že se ještě jednou uvidíme u nás na Fehendhoo..."

bottom of page