top of page

Exotická dovolená na Plumeria Boutique na Thinadhoo


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Maledivy

Klient: Vlaďka & Klárka (9 let), Praha, Termín: Listopad 2019, Lokace: Plumeria Boutique na Thinadhoo na Vaavu atolu

Vlaďka nám napsala: "Dobrý den Lucie a celý týme OWH, byla jsem s devítiletou dcerou na ostrově Thinadhoo na 10 dní v hotelu Plumeria, byla to pro dcerku první exotická dovolená.

Letecká společnost Emirates perfektní služby, skvělý přístup k dětem. Může jen a jen doporučit. Služby hotelu a přístup celého personálu byl výborný a velmi přátelský, jídlo luxusní, ubytování čisté, výlety perfektní, jen malou vadou na kráse je, že v hotelu probíhá rekonstrukce, tak je občas slyšet hluk že stavby, ale celé je vykompenzováno nádhernými výhledy, krásnou přírodou a celkovou atmosférou ostrova.

Chtěla bych Vám moc poděkovat za podporu před cestou i během cesty na naši dovolenou, kdy jste reagovala rychle a je věčné na moje dotazy. Je vidět, že nejste tuctová CK, která doporučuje něco a často ani neví co, protože tam nikdy nebyla. Osobní zkušenost s Maledivami je znát a je na jedničku s hvězdičkou. Moc děkujeme :-)"

Vlaďka & Klárka

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme moc rádi, že se vám na Maledivách a na Thinadhoo líbilo a byli jste s námi spokojeni. Na Maledivách se teď bohužel staví úplně všude a není možné se tomuto boomu vyhnout. :-( Budu se těšit třeba někdy příště na viděnou u nás na Atholhu Residence."

bottom of page