top of page

Krásná dovolená na obydlených ostrovech Dhigurah a Thoddoo


Dhigurah, & Thoddoo, Maledivy

Klient: Anička s přítelem, Praha, Termín: Únor 2016, Lokace: TME Retreats na Dhigurah a Retreat Thoddoo na Thoddoo

Anička nám napsala: "Dobrý den Lucko, dovolená na Maledivách byla moc krásná. Chtěla bych velmi poděkovat "other way holiday" za rady a pomoc s ubytováním a dopravou. At už jsme jeli veřejnou dopravou nebo rychlolodí, vždy na nás někdo čekal, aby nás správně odvedl nebo nám alespoň cestu ukázal. Podívali jsme se na dva ostrovy. A ačkoliv je to jedna země, oba dva byli jiní.

Dhigurah byl jak ze všech plakátů, fotek a katalogů. Minimum turistů, takže 3 km pláže bylo jen pro nás. Prostě paráda. Hotel čistý a všichni příjemní a milí, ochotní splnit jakékoliv naše přání. Na druhém ostrově už bylo vidět, že je zde více turistů i větší počet obyvatel. Ale i tak se nám tam líbilo.

Musíme moc poděkovat bratrům z Retreat Thoddoo starali se o nás opravdu výborně. Na dovolenou, kterou jsme tam strávili, budeme dlouho vzpomínat a myslím si, že to určitě nebyla naše jediná návštěva. Moc děkujeme OWH i všem na ostrovech za krásnou dovolenou. PS: Na svatbu (o které jsme s přítelem mluvili před dovolenou) při této dovolené nedošlo, ale kdo ví.......... Vypadá to, že se za ní na Maledivy vrátíme. ;-) :-D."

Anička

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky! Svatba na Maledivách? Jsme tu! Zařídíme cokoliv. ;-)"

bottom of page