top of page

Krátký, ale parádní pobyt na ostrovech Dhiffushi a Hulhumale


Dhiffushi, Maledivy

Klient: Jana a Markéta, Morava, Termín: Listopad 2015, Lokace: Dhiffushi a Hulhumale

Jana a Markéte nám napsaly: "Milá Lucie! Konečně se dostávám k tomu, abych Vám moc poděkovala za zprostředkování sice krátkého, ale parádního pobytu na Maledivách. S kamarádkou jsme navštívily ostrov Dhiffushi a bylo to moc fajn. Určitě bych chtěla ocenit Vaše doporučení tohoto ostrova při našem pětidenním pobytu na Maledivách, protože byl dosažitelný i místní "MHD", která je x-násobně levnější než speed boat a neztratily jsme příliš času přesuny, a mohly jsme tak zblízka trošku pozorovat život místních.

Byly jsme ubytované v hotelu Rashu Hiyaa a byl opravdu super, včetně ochotného personálu. Pláž na dosah a ta nádherná průzračná voda s různými odstíny modré nám učarovala - přesvědčily jsme se, že je opravdu taková, jako na fotkách, a také nádherně vyhřátá. Užily jsme si šnorchlování, loďkou jsme si část ostrova obepluly, po večerech celý ostrov prochodily křížem krážem a opět jsme poznávaly život místních i vč.návštěvy místní restaurace. Při zpáteční cestě jsme navštívily tržiště v Male, stihly jsme další lodní "MHD" doplout na nejbližší ostrůvek u Male (už si nepamatuji jméno) a potom jsme byly rády za útočiště ve Vašem Travel Lodge, kde jsme se před odletem zkulturnily. S kamarádkou jsme se shodly, že Maledivy předčily naše očekávání (a že není jen a nutně pro páry) a doufáme, že se nám podaří na tyhle kouzelné ostrovy znovu dostat i s Vaší pomocí, Lucie. Jinak přeji Vám pěkné prožití Vánoc a v novém roce ať se daří v tom, co děláte - je to fakt prima!"

Jana a Markéta

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měla krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky. Ráda jsem vás poznala i osobně."


bottom of page