top of page

Úžasná dovolená na Dhiffushi a Hulhumale


Rashu Hiyaa, Dhiffushi, Hulhumale, Maldivy, Maledivy

Klient: Martin, Martina, Tereza & Eliška, Bratislava/Slovensko, Termín: Únor 2016, Lokace: Dhiffushi a Hulhumale

Martin nám napsal: "Ahoj Lucie, Za prve bychom chteli podekovat za podrobne informace, se kterými se neztrati ani uplny nouma. My jsme to měli o to jednodussi, ze to byla nase druha dovolena na Maledivách.

Doprava z letiste a dal na ostrov byla uplne v pohode a stejne tak i zpatky. Nejvetsí dík patri za doporuceni hotelu, který byl urovni skutecne nekde uplne jinde nez ostatní guesthousy. (dokonce se do nej nejaci cesi stehovali tusim z Bibee) a neovlivnil to ani fakt, ze na zacatku měli trochu chaos v objednanych pokojich – pro nas nakonec dobře, pac jsme dostali superior za cenu standardu. Teda ne ze by sauna na pokoji byla to po cem jsme tam nejvic touzili.

Stravovali jsme se vice méně lokalne v bistrech – favoritem byl Cozy caffe – vic jsme nepotrebovali – ale samozrejme jsme jedli i v hotelu a i tady to bylo velmi dobré. Prekvapenim byl cesky mluvici Hasan – jeho „pekne snicky“ byly kouzelne J Plaz hned vedle hotelu je velka, takze si každý nasel to svoje soukromi… i když se tam rozmohl typicky evropsky nesvar – obsazovani lehátek rucniky hned po ranu… ale s tim se holt asi muselo pocitat. Vylety jsme si uzili – nejvic asi delfiny a snorchlovani – i když na zelvy jsme tentokrát stesti nemeli.

Taky bychom ti měli vyridit pozdrav se suvenyr shopu Alkas – kde se chlapci potesili – a my s nima – mozna uz ti i fotku poslali. Jestli ještě nekdy na Maledivy pojedeme asi uz se primo obrátíme na Tebe – pocitam ze tak za 2 roky to bude zase aktualni…

Cele by se to dalo shrnout asi takto: Při naší druhé návštěvě Malediv jsme se nespoléhali jenom na sebe, ale využili jsme Luciiných služeb, informaci a doporučeni, které se nám vrátily v úžasné dovolené. Díky ní jsme poznali další lokální ostrov Dhiffushi a jeho vždy milé a přátelské obyvatele. Všechno Pokud se na Maledivy vrátíme, tak zase jedině s ní. "other way holiday" jsme už stihli s klidným srdcem doporučit všem našim známým.

Martin, Martina, Tereza a Eliška

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky! Pobyt rádi připravíme i příště."


bottom of page