top of page

Podzim v hotelu Plumeria Maldives na Thinadhoo


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Honza & Terka, okres Rychnov nad Kněžnou, Termín: Září/Říjen 2018, Lokace: Plumeria Boutique na Thinadhoo, Vaavu atol

Honza nám napsal: "Ahoj Lucko, se službami "other way holiday" jsme byli nadmíru spokojení, komunikace byla bezproblémová. Informací jsme obdrželi opravdu dostatek, hlavně musím ocenit ty, které se týkaly výletu do hlavního města Male s užitečnými tipy a historií nejvýznamnějších budov.

Let bohužel nebyl až tak super, protože jsme měli dlouhé čekání mezi lety, za což "other way holiday" nemůže, protože letenky jsme si zařizovali sami. Jinak Qatar Airways mají skvělé služby, což se o SríLankan Airlines už říct nedá.

Při příletu bylo deštivé počasí a moře bylo rozbouřené, takže transfer lodí byl docela dobrodružný, ale nakonec jsme to zvládli. Po příjezdu na ostrov jsme byli mile překvapeni, jakého přivítání se nám dostalo, celkově služby hotelu a restaurace byly absolutně skvělé, jídla sice nebyl až tak velký výběr, ale všechno chutné. Největší dojem zanechal šéfkuchař, který se vždy ubezpečil, zda nám jídlo chutnalo a popřípadě na naši žádost nám připravil to, na co jsme měli zrovna chuť.

Využili jsme aktivity hotelu jako bylo rybaření nebo vodní sporty a přítelkyně si velice pochvalovala místní lázně, kde vyzkoušela masáž. I přesto, že jsme jeli mimo hlavní sezónu, tak jsme měli pěkné počasí, až na dva dny, kdy pršelo.

Dovolená a služby, jak cestovní agentury, tak hotelu se nám velice líbily a doufáme, že je budeme moci využít i v budoucnu."

Honza & Terka

OWH odpovídá: "Ahoj Honzo & Terko, moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem ráda, že se vám na mém oblíbeném ostrově a v hotelu líbilo. Moc si cením komentu ohledně stravování, jelikož si z branže. Budeme se těšit na příště."

bottom of page