top of page

Perfektní dovolená na Vilamendhoo na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Vilamendhoo, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Magdalena, Adam a Vojtěch (16 let)

Termín: Červenec 2021

Lokalita: Stand-Alone Beach Villa na resortu Vilamendhoo na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Magdalena nám napsala: "Dobré ráno, jsme zpět z naší první dovolené na Maledivách a moc jsme si pobyt užili. Díky za zajištění, snad se nám podaří se tam zase vrátit. Ať se daří a přeji hodně tak spokojených klientů, jako jsme byli my. Připojuji recenzi a zdravím."


"Oceňuji hlavně osobní přístup Lucie i všech jejích kolegů - na všechny dotazy ať už e-mailem nebo telefonicky jsme pokaždé dostali vyčerpávající odpověď. OWH vše zařídila k naší plné spokojenosti, je znát, že mají Maledivy důkladně prozkoumané a vědí, o čem mluví. Hydroplán měl při zpátečním letu více dvě hodiny zpoždění (což ovšem zavinil resort), a bez asistence místního delegáta OWH bychom odlet z Malé pravděpodobně nestihli, i když se považujeme za zkušené cestovatele. I to je jeden z důvodů, proč zvolit OWH - služby fungují skvěle už před cestou a pak i na místě je správný člověk na svém místě, který ví, co dělat v krizi - cestu nám davy doslova proklestil, pravda, párkrát musel předběhnout frontu (pokaždé slušně, s prosbou a vysvětlením) a my ve finále tryskem proběhli tranzit a prakticky jako poslední nastoupili do letadla. Děkujeme celému týmu OWH za zajištění perfektní dovolené, moc jsme si to užili."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Magdaleno, moc Vám děkuji za pěknou recenzi z resortu Vilamendhoo, který je můj oblíbený pro jeho korálový útes. Jsem opravdu moc ráda, že se líbilo. Ach ty hydroplány, bohužel se to občas stane. Naši stálí klienti u nás mají zaručené věrnostní slevičky. Přejeme, ať se daří a třeba někdy v budoucnu opět na viděnou. Lucie a spol."

bottom of page