top of page

Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách, dovolená jako z časopisu


Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Klient: Olga a Marcel

Termín: Prosinec 2020

Olga nám napsala: "Dobrý den Lucie, po příjezdu do resortu jsme byli unešení pohledem, který je srovnatelný s fotkami z časopisu. Celý resort je čistý a uspořádaný. Měli jsme bungalov na pláži s výhledem na moře. Bungalov byl čistý a i když byl mezi dalšími bungalovy, byl zde i dostatek soukromí.


I přes to, že díky covidu nebyl žádný večerní program, nevadilo nám to a ani na chvíli jsme se nenudili. Po večerech se dalo posedět v baru nebo v lobby.


Jídlo v resortu bylo výborný a každý si jistě vybere. Nechybělo zde nic podstatného. Měli jsme celý pobyt přiřazený jeden stůl a jednoho obsluhujícího, takže jsme vždy přesně věděli kam si máme sednout, což je super.


Moře v resortu je velmi teplé, tyrkysově modré a čisté. Pokud je někdo milovník různých živočichů a korálů, v tomto resortu je pouze jeden malý úsek, kde se dá vidět krásný podmořský svět a při troše štěstí i žraloka, jinak celý resort obklopuje laguna, která je bez jediného korálu a živočicha.


Malé poznatky, které by se dali vylepšit. V některých částech resortu, jsou u vstupu do moře mrtvé bílé korály, které jsou rozlámané a je velmi nepříjemné přes ně lézt do vody. Je možné se i pořezat. Obvykle se místní snaží vše čistit, bohužel však při covidové době nestíhají, a tak zbývá pouze jít o kousek dál, koupit si boty do vody, anebo si na to zvyknout.


Měli jsme zaplacený all inclusive light, jenže nikdo nám neoznámil, že v bungalovu v lednici se platí extra i obyčejná voda nebo Coca Cola, sprite atd. Pokud jsme si Colu přinesli z baru, měli jsme jí zdarma, ale pokud jsme si jí vytáhli z lednice, už byla placená. To považuji za nelogickou věc a samozřejmě na konci pobyt z toho vzniknul jeden velký chaos, kdy jsme vůbec nevěděli, co obsahoval účet přes 100 dolarů, do kterého nám připsali i pití, které jsme si do lednice přinesli z baru.


Celkově však tuto dovolenou považuji za úspěšnou a rozhodně naplnila naše očekávání. Doporučuji ji lidem, kteří si chtějí spíše odpočinout a doplnit to malým množstvím aktivit. Děkuji Lucii a jejímu týmu za bezproblémovou komunikaci a rychlou odezvu na zprávy vždy, když bylo potřeba.


Moc děkuji a jednou se zase ozveme. Olga"

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Olgo, moc děkujeme za krásnou recenzi, jsme moc rádi, že se Vám na Sun Island líbilo. All Inclusive Lite je nový plán a je to s Coviďákem vše trošku chaotické. Ještě jednou moc děkuji a budeme se těšit na příště. Ať se daří Lucie a spol."

bottom of page