top of page

Úžasná dovolená na Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal tolu na Maledivách


Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Jiřka s rodinou (2 děti; 9 a 11 let)

Termín: Únor 2021

Jiřka nám napsala: "Milá Lucie a kolektive, nejdříve Vám velice děkujeme za zajištění úžasné dovolené a zasíláme recenzi.


Na tomto místě jsme již byli a věděli jsme, kam se vracíme. Agentura nám zde zajistila nejlepší podmínky a cenu.


Jedná se o krásný velký ostrov, kde je veliké vyžití jak pro dospělé, tak pro děti – tenis, badminton, golf, basketbal, volejbal, různé vodní sporty, možnost půjčení kol, úžasné šnorchlování u italské restaurace, krmení rejnoků a žraloků (nám se nejvíce líbilo, když rejnoci teprve připlouvali a byla možnost si je pohladit), široká nabídka výletů, večerní posezení v baru a mnoho dalšího.


Nás zde nejvíce zaujala bujná vegetace a několik typů pláži, které jsme střídali, a i když se to zdá nemožné, tak jsme nacházeli další a další krásná místa.


Měli jsme ubytování na 2 noci ve vodní vile, poté v bungalovu superior, který je se 2 dětmi stále prostorný a na přespání stačí. Pobyt jsme si prodloužili a přemístili se do sunset vilky, která je nově zrekonstruovaná a pro nás na nejlepším místě. Kluci zde několik dní praktikovali distanční výuku, nebyl žádný problém s Wi-Fi připojením.


Měli jsme All inclusive a za nás se určitě vyplatí. Výborné jídlo v hlavní restauraci, které nás za 16 dní neomrzelo. Využili jsme také Italskou restauraci, kde jídlo již není zahrnuté v AI, ale pití při objednávce večeře se již v rámci AI neplatí.


Resort celkově hodnotíme na jedničku – dobrá kvalita za dobrou cenu s velice příjemným a vstřícným personálem. Nejvíce chválíme pány na úklid a našeho číšníka v restauraci. 😊


Lucii a její agentuře ještě jednou moc děkujeme za rychlé jednání, zajištění skvělé ceny, a hlavně výbornou komunikaci při zajištění prodloužení pobytu a informací ke změně podmínek pro návrat ze zahraničí v době pobytu. Velice kladně hodnotíme také služby na letišti, kde se pánové o nás výborně postarali a zajistili bezproblémový místní přelet (posadili nás na kafíčko, čekali na otevření check-in a sami nás odbavili) a hlavně pomoc při odbavení na cestě zpět.


Těšíme se na další cesty s Vámi. Jiřka a Vašek s dětmi."


Recenze od Jiřky na Google: „Moc děkujeme za zajištění bezproblémové dovolené za skvělých podmínek na Maledivách. Určitě Vaše služby znovu využijeme a budeme se těšit. Jiřka s rodinou“


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Jiřko, moc děkuji za nás za všechny za krásnou recenzi a také i tu na Google. Jsem opravdu moc ráda, že jste s námi byli spokojeni. Přejeme, ať se daří a budeme nám potěšením i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky."

bottom of page