top of page

Nádherné moře na Maledivách a dovolená v resortu Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu


Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Václav "Voxel" Lebeda s rodinou; Olomouc

Termín: Říjen 2016

Lokace: Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Vašek nám napsal: "Krásný den, píšu s "lehkým" zpožděním, jedeme teď turné, tak nestíhám komunikovat. Ohledně informací od Vás, služeb delegáta, který byl moc příjemný a ochotný atd. vše bez problému. Byli jsme spokojeni, děkujeme!

Bohužel počasí nám přálo jen 2 dny, ale i tak jsme rádi, že jsme mohli Maledivy alespoň trošičku poznat. :-) Ubytování fajn, moře nádhera, to jsme hezčí ještě neviděli.

Jídla v rámci All Inclusive byla dobrá. Zkoušeli jsme i většinu dalších restaurací na ostrově, ale byli jsme celkem zklamáni úplně pokaždé. Jídla byla dost předražená a kvalitativně dost podprůměrná, hlavně "thajská restaurace", ta byla podle nás nejhorší. Samozřejmě a logicky to není Vaše chyba.

Ještě jednou díky Vám a budeme se těšit třeba někdy příště! :-)) Pokud máte něco jako "Seznam spokojených zákazníků", klidně nás přidejte. Díky a mějte krásné dny!“

Vašek s rodinou

OWH odpovídá: "Jsme moc rádi, že se Vám líbilo a bude nám velkým potěšením i příště."

Poznámka: Voxela určitě všichni znáte, ten moc fajn song "V naší ulici" a nebo "Jednou". Mý dva nejoblíbenější. A kdo nezná, tak právě pozná... ;-)


bottom of page