top of page

Kitesurfing i odpočinek na resortu Meeru Island Resort & Spa na Maledivách


Meeru Island Resort, severní Male atol, Maledivy

Klient: Radek a Jana

Termín: Říjen 2021

Lokalita: Jacuzzi Beach Villa na Meeru Island Resort & Spa na severním Male atolu na Maledivách

Radek nám napsal: "Zdravím Vás. Vše proběhlo OK, dík moc. Hodně se Vám podařilo to odbavení při odletu. Byli tam dva borci, kteří nás dostali v řadě dopředu až ke scaneru, což bylo hodně super. Za to velké díky.


Výběr resortu byl výborný. Personál v resortu byl velmi vstřícný. Jednání bylo rychlé. Po příjezdu jsme dostali chatku ve výborném místě, ale během cca dvou dnů se z tohoto krásného místa stalo místo už ne tak moc krásné, poněvadž tam začali cca 20 metrů od nás vypouštět fekály. Poprosili jsme je, zda s tím nejsou schopni něco udělat. Řešení bylo naše přestěhování na jinou část ostrova, kde fekály nebyly a odstín vody a pláž byly super. Toto vyřešili s úsměvem bez keců.


Co se týče kite, tak to bylo super, poněvadž jsem tam byl úplně sám. Navíc dost dobře foukalo, což bylo dobré jak pro mě, tak i pro pobyt, protože nebylo nesnesitelné horko. Moje žena si to také moc pochvalovala. Takže na závěr ještě jednou velká pochvala. Mějte se, Radek."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Radku, moc děkuji za pěknou recenzi. Jsem ráda, že se vám na Meeru líbilo a vyšel jak kitesurfing, tak plážová pohoda. O vypouštění fekálií na resortu slyším poprvé. Je možné, že byla nějaká závada nebo tak něco, stát se může. Občas také při změně tlaku dost smrdívají odpady. Ne všude, ale na starších resortech či obydlených ostrovech se to děje. Jsem ráda, že vše dopadlo skvěle. Přejeme, ať se daří."

bottom of page