top of page

Hezký obydlený ostrov Dhigurah na Maledivách se zážitkem spatřit žraloka obrovského


Ostrov Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Klient: Jiří a Šářka

Termín: Březen 2022

Lokalita: Hotel Dhiguveli Maldives na obydleném ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Jiří nám napsal: "Dobrý den Lucie, dovolenou jsme si užili a vše proběhlo v pořádku. Děkuji, že jsme mohli díky Vám zažít něco trochu jiného než obvykle v Evropě.


Služby delegáta (Ahmed) byly vynikající, během 20 minut nás odbavil a za hodinu jsme odlétali. Ubytování nás velmi mile překvapilo jak svoji kvalitou, tak úrovní služeb. Uvítal bych pouze trochu proaktivnější přístup hotelu k nabídce služeb (možná toho nabízeli mnohem víc, než jsme si mysleli, jen to nebylo nikde uvedeno). Zakoupené služby navíc (žralok, večeře) proběhly vcelku úspěšně. Romantickou večeři na pláži bych asi tak úplně nedoporučil, ale možná by z toho někdo jiný byl unešený. Ohledně výletu za žralokem obrovským bych upozornil, že je potřeba počítat s tím, že zvíře nebude mít chuť se ukázat. Pořadatel ovšem dopředu varuje, že je to 50:50. Je to výlet na 4 hodiny lodí a pak na 5-10 minut šup do vody, než zvíře uplave. Pokud se vše podaří, jako nám, je to úžasný zážitek! Lokalita/ostrov je hezký, procházka na Sand bank a při odlivu přechod až k sousednímu resortu je fajn. Bikini pláž je opravdu asi nejlepší místo na lenošení nebo na pozorování pestrého světa pod vodou. Nečekal bych, že pár metrů od břehu bude tolik ryb, želva, chobotnice i žralok!


Cesta s Emirates byla pohodlná, ale kvůli dlouhým přestupům únavná. Super zážitek je let místní linkou - za 15 minut stihne posádka provést instruktáž, rozdat ubrousky, pak svačinu a sklidit po svačině. S pozdravem."


Recenze na našem Google Profilu: Díky OWH za zajištění cesty na ostrov DIGURAH a ubytování V hotelu DHIGUVELI. Služby delegáta (Ahmed) byly vynikající, během 20 minut nás odbavil a za hodinu jsme odlétali. Ubytování nás velmi mile překvapilo jak svoji kvalitou, tak úrovní služeb. Uvítal bych pouze trochu proaktivnější přístup hotelu k nabídce služeb (možná toho nabízeli mnohem víc, než jsme si mysleli, jen to nebylo nikde uvedeno). Zakoupené služby navíc (žralok, večeře) proběhly vcelku úspěšně. Romantickou večeři na pláži bych asi tak úplně nedoporučil, ale možná by z toho někdo jiný byl unešený. Ohledně výletu za žralokem obrovským bych upozornil, že je potřeba počítat s tím, že zvíře nebude mít chuť se ukázat. Pořadatel ovšem dopředu varuje, že je to 50:50. Je to výlet na 4 hodiny lodí a pak na 5-10 minut šup do vody, než zvíře uplave. Pokud se vše podaří, jako nám, je to úžasný zážitek! Lokalita/ostrov je hezký, procházka na Sand bank a při odlivu přechod až k sousednímu resortu je fajn. Bikini pláž je opravdu asi nejlepší místo na lenošení nebo na pozorování pestrého světa pod vodou. Nečekal bych, že pár metrů od břehu bude tolik ryb, želva, chobotnice i žralok! Cesta s Emirates byla pohodlná, ale kvůli dlouhým přestupům únavná. Super zážitek je let místní linkou - za 15 minut stihne posádka provést instruktáž, rozdat ubrousky, pak svačinu a sklidit po svačině.

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Jiří, děkujeme za detailní recenzi na náš oblíbený obydlený ostrov a hotel. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen. Ještě jednou děkujeme za využití našich služeb a přejeme, ať se daří."

bottom of page