top of page

Dovolená na Thulhagiri Island Resort na severním Male atolu na Maledivách


Thulhagiri Island Resort na severním Male atolu, Maledivy

Klient: Petra a Soňa s dětmi Kateřinou (11 let) a Sebastianem (9 let)

Termín: Červen / Červenec 2021

Lokalita: Standard Deluxe Room / Beach Bungalow na resortu Thulhagiri Island Resort na severním Male atolu na Maledivách

Petra nám napsala: "Dobrý den, vložila jsem také krátkou recenzi na Google: "Oceňuji osobní přístup CK, rychlou reakci a akční nabídky z resortů. Delegátka na místě je velmi milá a pomáhá, jak se dá." Za mě velká spokojenost, blízkost Male mi vůbec nevadila, aspoň jsme si dobu dovolené užili naplno - cca za 2 hodiny po přistání už jsme se koupali v moři. Ubytovali nás hned po příjezdu, tj. brzy dopoledne - nemuseli jsme čekat. S kvalitou ubytování a služeb jsem byla spokojená - všude čisto, jen pár švábů 😁. Jídlo OK, mohla být bohatší nabídka. Koupání se nám líbilo, reef byl bohužel trochu dál, ale pěkný. Bohužel koráli jsou většinou KO, ale ryby byly super - k vidění byl žralok černoploutvý, hejno mladých mant a veliká hejna korálových ryb. Budu šetřit a možná se za rok zase ozvu 🙂. Děkuji."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Petro & spol., moc děkuji za recenzi i na Google. Njn, švába v Asii člověk potká hned. Tyhle zvířátka hold k tropickým destinacím patří. Občas se dají potkat i na 5* resortech i přesto, že se personál stará o to, aby tam nebyli. Přejeme, ať se daří a budeme nám potěšením i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky a odměny za doporučení dále."

bottom of page