top of page

Překrásný ostrov Thinadhoo a hotel Plumeria Maldives


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Martin s rodinou (dítě = 1 rok), Praha, Termín: Březen 2018, Lokace: Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol

Martin nám napsal: "Dobrý den Lucie, rádi s vámi sdílíme naši zkušenost s organizací dovolené a dovolenou samotnou.

Spolupráce s OWH: Co se týká vaší agentury, byli jsme velmi spokojeni s celkovým průběhem. Vyzdvihnout musím především rychlé reagování na emailovou korespondenci. Co se týká informací před odjezdem, těch bylo dostatek (na můj vkus až moc do detailu, ale věřím, že ostatní mohou ocenit :)).

Let a transfer: Cestu na Male jsme absolvovali s Emirates, což byla skvělá volba. Dokonce nám přehodili sedadla tak, aby to vyhovovalo našemu malému dítěti, což velmi oceňuji. Pro cestu z Dubaje zpět do Prahy jsme zvolili společnost Flydubai, kvůli kratší době přestupu. Musím však uznat, že to byla chyba, jelikož velikost letadla a palubní služby nejsou vhodné pro takto dlouhý let. Co se týká transferu rychlolodí z Male na ostrov, zde jsme byli velmi rozčarování, jelikož jsme oproti původnímu času odjezdu lodi čekali až do 12:15 hod, což po dlouhém letu z Prahy není ideální. Zaměstnanec Plumeria neustále měnil důvody, proč loď ještě nedorazila, což nám začátek dovolené velmi znepříjemnilo.

Hotel a destinace: Procestovali jsme již část světa, ale musíme uznat, že Maledivy a ostrov Thinadhoo jsou překrásné. Bydleli jsme v Plumeria Boutique a byli jsme maximálně spokojeni s kvalitou ubytování. Co bychom však chtěli nejvíce vyzdvihnout je přístup personálu. Milý, nevtíravý a stále usmívavý, jeden z nejlepších, co jsme kdy zažili. Jídlo bychom hodnotili také jako velmi dobré. Výběr nebyl tak široký, ale kvalita byla velmi dobrá.

Delegát: Slovenský delegát je výhodou především pro turisty neovládající anglický jazyk. Pro nás toto nebylo rozhodující, nicméně Viliam byl velmi milý a ochotný.

Suma sumárum, dovolenou jsme si moc užili a dlouho na ní budeme vzpomínat. Rádi také vaší cestovní agenturu a hotel Plumeria doporučíme našim známým. Jediné mínus celé dovolené bylo to, že si manželka přivezla horečku dengue. :-( Díky moc."

Martin

OWH odpovídá: "Dobrý den Martine, jsem moc ráda, že se vám na Plumerii a Thinadhoo líbilo. Bohužel se časy odjezdů rychlo lodí, hydroplánů i vnitrostátních letů občas mohou změnit. Na vinně je občas porucha lodi, zpoždění mezinárodního letadla a podobně. Personál se vždy snaží vyjít vstříc všem klientům, kteří daným transferem jedou. U soukromých transferů - pronájem celé lodi atd. je to něco jiného, ty jednou tak, jak jim řeknete, plus mínus. Zde bychom se ale bavili o úplně jiných částkách. Manželky je nám moc líto a přejeme brzké uzdravení."

Poznámka: Denque horečka nakonec propukla i u Martina. Všichni už jsou zdraví.

bottom of page