top of page

Skvělá dovolená a splněný sen na okruhu Maledivy s Lucií IV / 2018


Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Dana & Richard, Tábor, Termín: Leden/Únor 2018, Lokace: Plumeria Maldives at Thinadhoo, Vaavu atol. Původní okruh III byl pozměněn na okruh IV, který bude v nabídce již brzy.

Dana nám napsala: "Ahoj Lucko, zdravím z Tábora. Měli jsme velké štěstí při výběru s kým poletíme na Maledivy, jedině s Tebou. Musím pochválit tvůj aktivní přístup od první poptávky dovolené, příjezdu na Maledivy, organizace každého dne pobytu až po odevzdání nás na letiště k odletu domů. Za nás skvělá dovolená, můj splněný sen. Díky.

Koukala jsem, že připravuješ okruhy na rok 2019 spojené se Srí Lankou. Pošli mi prosím nabídku. Díky

Dana & Richard

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za recenzi. Jsem moc ráda, že se vám cestování se mnou líbilo a doufám, že se uvidíme už brzo a to u nás na Atholhu Residence na Fehendhoo."

Poznámka: Dana & Richard měli původně objednaný okruh III, který jsem operativně musela pozměnit na okruh IV, jelikož se stavba našeho penzionu protáhla z mnoha důvodů, které jsme nemohli ovlivnit a na ostrově se v době, kdy měl okruh začít, měly dít rozsáhlé terénní úpravy, naplánované místními úřady. Chtěla jsem, aby měli klienti ničím nerušenou dovolenou a okruh s jejich souhlasem pozměnila. Na fotce výše je část skupiny "účastníků zájezdu" při šnorchlování.

bottom of page