top of page

Šnorchlování v dešti i větru na Thinadhoo a dovolená v hotelu Plumeria Maldives měly své kouzlo


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Libor & Libuše, Hradec Králové, Termín: Listopad 2017, Lokace: Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol

Libor nám napsal: "Dobrý den, děkujeme za zprostředkování dovolené! S Vaší agenturou jsem maximálně spokojený. Milé překvapení je, když Vás na hotelu uvítá delegace v čele s panem Viliamem ze Slovenska, odpadá jazyková bariéra. Hotel je pěkný, starostliví a příjemní zaměstnanci. Měli jsme smůlu na počasí ale jinak maximální spokojenost. V dešti a větru jsme šnorchlovali poprvé a i to má svůj půvab. Bohužel v úterý a ve středu zrušili všechny výlety. Ve čtvrtek jsme si to vynahradili se žraloky a to byl životní zážitek!!!!!!! Kdybych měl najít něco negativního ... odpadky uvnitř ostrova.

Letěli jsme s Emirates - pro mě jedna z nejlepších společností. Se SriLankan airlines jsme letěli poprvé a byli jsme spokojeni. S díky"

Libor & Libuše

OWH odpovídá: "Dobrý den, moc děkuji za recenzi. Jsme rádi, že se Vám na Thinadhoo líbilo. Uvnitř ostrova se nachází malá skládečka, která je oproti jiným ostrovům velmi udržovaná. Třídí odpad. Občas se nevyhneme ani nepořádku kolem dokola. Nepředěláme je. Dá se to občas vidět i na resortech. Když se ale podívám po Praze a po příkopech a lesích v ČR, taky to není moc ideální..."

bottom of page