top of page

Splněný cestovatelský sen - Maledivy s Lucií I / 2016


Ukulhas, Alif Alif atol, Maledivy

Klient: Tomáš & Vašek, Zdíkov/Katovice, Termín: Říjen/Listopad 2016, Lokace: Relax Lodge - Thoddoo, Tesoro View - Rasdhoo, Gunbaru Inn - Ukulhas, H78 - Hulhumale, Projekt: Poznávací okruh I - Maledivy s Lucií aneb Maledivy s česky hovořícím průvodcem

Tomáš nám napsal: "Milá Lucko, chtěl bych tě hned na začátku poděkovat za splnění cestovatelský sen! Prozkoumat tento úžasný kout světa pod Tvojí taktovkou byla skvělá volba. Vše klapalo na 100%.

Po příletu jsme se hned přesunuli rychlolodí (při poměrně vysokých vlnách to bylo docela sranda :-D) na první ostrov Thoddoo, velký zelený ostrov s papayovými plantážemi a krásnými plážemi, super aklimatizační 3 dny, po kterých jsme přejeli na Rasdhoo, ráj potápěčů, okolní lokality na šnorchl při kterých uvidíte snad úplně vše - super, k tomu grilování na opuštěném ostrůvku a koupání na okolních "sand bankách".

Další po dvou dnech následoval Ukulhas, kříženec obou předchozích, krasný ostrov plný zeleně, širokých bílých pláží, tyrkysového moře, úžasným šnorchlem a nočním rybařením.

Poslední den byl spjat s návštěvou hlavního města a přilehlého ostrova Hulhumale.

Program byl nabitý, ale nijak náročný, prostě ideální kompromis pro koupání, opalovačku a poznávání. Po celou dobu pobytu o nás bylo postaráno v místních malých hotelech na výbornou.

Nic se nedá vytknout ani místním, jsou velmi milý, usměvavý a velmi ochotní. Naše předsudky o muslimech zde ihned byly pryč.

Dalším velkým plus je výborná místní kuchyně. Na závěr bych chtěl asi jen napsat, že to byla prostě bomba, nezapomenutelný zážitek z ráje, který doufám, že si někdy zopakuji. Díky moc!"

Tomáš

OWH, Lucie odpovídá: "Moc děkuji za krásnou recenzi. Jsme moc ráda, že se vám cestování se mnou líbilo a bude mě potěšením kdykoliv příště. Moc jsem si to s vámi užila. Byli jste moc fajn!!!"

bottom of page