top of page

Ztracený ráj, to je Thinadhoo na Vaavu atolu


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Ladislav & Alena, Praha, Termín: Leden 2017, Lokace: Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol

Ladislav & Alena nám napsala: "Dobrý den Lucie a celá agenturo. Právě jsme se vrátili z Thinadhoo a jsme nadšeni. Vůbec jsme netušili, že je ještě možné takhle relativně nedaleko od civilizace najít takový ztracený ráj. :-) Krásné pláže, čisté moře, úžasné šnorchlování, skvělé večeře, ochotný a stále usměvavý personál, delfíni a hlavně skoro žádní turisté.

Jediná drobná vada na kráse byl ten nešťastný generátor. Kamarád byl v listopadu v Sea view, měl pokoj hned proti němu, a tak nás přemluvil, ať si to určitě přebukujeme na Boutique. Tak jsem to udělali, ale hluku jsme neutekli. Víc než na hotelu záleží na konkrétním pokoji, jak moc leží ve směru generátoru, ale to určitě víte. Příští rok by to prý už mělo být lepší, protože mezi generátorem a Boutique staví nějakou budovu, která ho odcloní.

V Sea House nad terminálem do Hulhumhale nám neuznali voucher na slevu na jídlo. Prý to na polední bufet neplatí. To není stížnost, protože bufet byl i bez slevy super i cenově. Jen aby s tím klienti třeba počítali. Pár hodin před odletem, kdy už člověk počítá každou rufii, by to mohla být nepříjemná komplikace.

Každopádně teď všude šíříme, že když na Maledivy, tak na Thinadhoo. Už ukecáváme naše dospělé děti, aby tam příští zimu vyrazily. A my jsme tam určitě nebyli naposledy." Ještě jednou díky

Ladislav Josef a Alena Záhorská

OWH odpovídá: "Moc děkuji za recenzi. Jsem ráda, že jste byli spokojeni.

Vždy se naše klienty snažíme ubytovat, co nejdále od generátoru, vše ale závisí na dostupnosti pokojů. Kdo, žije ve městě, tak generátor ani nepostřehne. Alespoň já standardně, když jsem na Plumerii, spím v pokoji nejblíž k němu a nepřijde mě to o nic horší, než ruch z ulice v Praze, ale je pravda, že každý ruch vnímá jinak. Generátor na Thinadhoo je slabé kafe oproti tomu, který je na Dhigurah a kde vedle něho před pár měsíci otevřeli nový a poměrně luxusní hotel. Hold se bez generátorů, které vyrábí elektřinu, na Maledivách neobejdou. Na solární panely mají bohužel zatím jenom resorty a jenom pár. Maledivci moc nad soláry nepřemýšlí, přitom tady svítí slunce skoro pořád. Solární panely se tu začaly stavět teprve vloni.

To jsem ale odbočila. Plumeria každopádně dělá vše proto, aby již konečně byla postavena protihluková stěna, bohužel konkurence a místní obecní úřad schválně Plumérii hází klacky pod nohy. V březnu by vše mělo být dořešeno.

Sea House má od nového roku nová pravidla. Na bufet ale slevy neplatí nikdy a nikde. Pouze výběr z menu. Zřejmě se chybička vloudila a zapomněli jsme Vám říct, že voucher platí pouze na výběr z menu. Za to se omlouváme.

Každopádně ještě jednou, jsme moc rádi, že se Vám líbilo a bude nám potěšením i příště."

bottom of page