top of page

Nezapomenutelná dovolená na Dhiffushi a Fehendhoo


Fehendhoo, Baa atol, Maledivy

Klient: Jana a Dušan, Brno, Termín: Listopad 2016, Lokace: Bibee at Dhiffushi, severní Male atol a Fehendhoo Stay at Fehendhoo, Baa atol

Jana a Dušan nám napsali: "Dobrý den Lucie a other way holiday, jsme zpět v realitě a zůstávají jen úžasné vzpomínky. Děkuji strašně moc za famózní step by step, všechno vyšlo na jedničku, nikde jsme nečekali, organizace parádní. Viděli jsme kus nám vzdáleného světa, vše bylo nezapomenutelné, většinou v dobrém, ve zlém pouze ten hrozný nepořádek na lokálních ostrovech. Je to velká škoda, že s tím odpadem opravdu nic nevymyslí, protože to velmi hyzdí jinak pohádkovou zemi. Díky za vše ještě jednou, budu vás vřele doporučovat, protože jste báječní a umíte se postarat. Krásné vánoce přeji a do dalších let spousty spokojených klientů.

Jana a Dušan

OWH odpovídá: "Děkujeme za recenzi a jsme moc rádi, že máte hezké vzpomínky. Pláže pro turisty bývají uklízené. Co se týká dalších částí ostrovů, hold ten bordel někam dávat musí. Je to boj. Snažíme se, co to jde a je na Maledivách, v rámci možností. Do vládních zakázek se ale míchat nehodlám. Část ostrova Dhiffushi, je zaneřáděná, pravda, ale Fehendhoo je velmi čisté! Občas kromě sand bank v přední části ostrova, viz foto, ale nepořádek přichází z moře. Co mě nejvíce mrzí, že ten bordel do moře většinou hází personál z potápěčských safari lodí, který by měl odpad odvážet na placenou skládku do Male..."


bottom of page