top of page

Top dovolená Maledivy s Lucií II / 2016


Ambara, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Eva & Petr, Opavsko, Termín: Prosinec 2016, Lokace: TME Retreats - Dhigurah, Plumeria Maldives, Boutique - Thinadhoo, Vaavu atol, H78 - Hulhumale, Projekt: Poznávací okruh II - Maledivy s Lucií aneb Maledivy s česky hovořícím průvodcem

Eva nám napsala: "Jako manželé tak trochu v letech jsme zatoužili po Maledivách. Na internetu jsem po zadání Maledivy objevila nabídku různých druhů pobytu CA other way holiday, která patří Lucii Mohelníkové. Po tel. rozhovoru jsme se dohodli že zvolíme pobyt strávený a naplánovaný přímo s Lucií - OKRUH II.

Od prvního kontaktu až po termín cesty uběhl téměř rok. To si zaslouží naše velké uznání, protože nám CA zaslala velmi podrobné info včetně autentických foto míst, které navštívíme. Veškeré formality s tím spojené proběhly hladce a jako bonus nám navíc Luci poslala upozornění na slevy letenek.

Maledivy s Lucií aneb Maledivy s česky hovořícím průvodcem

Když nastal den D po příletu do Male si nás Luci vyzvedla a začala naše dovolená snů!!! Nedá se popsat všechna ta nádhera to se musí vidět!! Já se tedy omezím na jídlo, šnorchlování, výlety na opuštěné ostrovy s občerstvením, rybolov a spoustu různých aktivit v poměru k ceně a 9 dnům pobytu bylo vše TOP a předčilo několikanásobně naše očekávání.

A na závěr myslím že jsme si s Tebou Luci vytvořili přátelský vztah a velký dík za profesionální přístup k práci kterou děláš. A vůbec za to jaký jsi skvělý člověk!!! Při další návštěvě Malediv jsi pro nás jistota a kvalita, proto se na Tebe s radostí opět obrátíme. Měj se hezky Eva a Petr.

OWH, Lucie odpovídá: "Jsme moc ráda, že se vám cestování se mnou líbilo a bude mi potěšením i příště. Moc jsem si to s vámi užila. Byli jste moc fajn!!! Srandovní bylo, jak si místní na ostrovech mysleli, že jste moji rodiče." :-)

bottom of page