top of page

Krásných 10 dní na okruhu Maledivy s Lucií II v roce 2016


Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy, výhled na ostrov Hulhidhoo

Klient: Milan s rodinou (4 osoby), Praha, Termín: Listopad 2016, Lokace: TME Retreats - Dhigurah, Plumeria Maldives, Boutique - Thinadhoo, Vaavu atol, H78 - Hulhumale, Projekt: Poznávací okruh II - Maledivy s Lucií aneb Maledivy s česky hovořícím průvodcem

Milan nám napsal: "Dobrý den, Lucko. Chtěl bych Vám velmi poděkovat za krásných deset dní strávených Vašim prostřednictvím v Maledivách. Od 3.11. do 13.11. 2016 jsem se svou manželkou a dvěma dětmi (17 a 18 let) prožili na úžasných ostrovech Dhigurah a Thinadoo v hotelech TME Retreats, respektive Plumeria.

Velmi oceňuji jak přípravu pobytu z Vaší strany (dostatek informací, skvělé organizační zajištění), tak samotný průběh (perfektní a pestrý doprovodný program, výborné ubytování, milý personál a obyvatelé ostrovů, pohádkové scenérie…).

Bohužel v přístupu většiny cestovních kanceláří není moc obvyklý vstřícný, přátelský a senzitivní přístup ze strany průvodce. Ve Vašem případě byly však tyto kvality naplněny vrchovatě a Vaším skvělým přístupem a zájmem o potřeby turistů jste tak přispěla k tomu, že jsem se na Maledivách cítili opravdu skvěle.

Přiznávám, že jsme patřil k těm, kteří žili léta v přesvědčení, že Maledivy jsou dostupné jenom pro bohaté. Jsem rád, že jsem se nyní přesvědčil o opaku.

Děkuji Vám za to a přeji Vám další spokojené klienty. Držím Vám palce."

Milan Hulínský & Marie Heřmánková

OWH, Lucie odpovídá: "Jsme moc ráda, že se Vám cestování se mnou líbilo a bude mi potěšením i kdykoliv příště. Moc jsem si to s Vámi užila. Byli jste moc fajn parta!!!

Poznámka: Milan a Marie patří mezi naše VIP klienty. Cestovali s námi již podruhé a to nejen na Maledivy, ale i na Srí Lanku. Milan je známý žurnalista a Marie PR specialistka. MediaClar s. r. o.

bottom of page