top of page

Nezapomenutelné zážitky z ostrova Thinadhoo a hotelu Plumeria Maldives


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Patrik & Erika, Brno, Termín: Říjen/Listopad 2016, Lokace: Plumeria Maldives, Boutique/Sea View - Thinadhoo, Vaavu atol

Patrik nám napsal: "Milá Lucie, naše líbánky na Maledivách se díky Vašemu doporučení staly opravdu nezapomenutelným zážitkem v ráji.

Po příletu jsme díky podrobnému itineráři vyřídili vše potřebné, čekal na nás personál a vydali se rychlo-lodí na ostrov Thinadhoo do hotelu Plumeria Boutique. Na hotelu nás příjemně uvítali a ubytovali.

Co se týče samotného hotelu, tak naprostá spokojenost. Velice zde dbají na čistotu a spokojenost hostů (opravdu pro Vás udělají první a poslední). Generátor na elektřinu je nešťastně umístěn hned vedle hotelu, ale člověk stejně tráví celý den na pláži šnorchlováním či se vydá na výlet a v noci člověk spí se zavřenými dveřmi na balkón a puštěnou klimitazací, takže z naší strany žádný problém. :-)

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

V našem termínu jsme měli štěstí, na hotelu bylo ubytováno pouze 6 hostů včetně nás. Personál hotelu se o nás neuvěřitelně příjemně staral, připravil pro nás tradiční maledivský večer, filmový večer, krabí závody a jako třešnička na dortu byla romantická večeře na pláži pouze pro nás dva se speciálním menu pro dva – o tomto jsme vůbec nevěděli a personálu Plumérky za to patří obrovské díky. Nejvíce nám přirostl k srdci Chef Johny, tento vždy usměvavý kuchař připravil výborná jídla i něco navíc (Johny, stýská se nám).

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Tyto řádky nedokáží popsat naši spokojenost s celou Plumérií. (Lucko, prosím, vzpomeňte si na nás a pozdravujte celý personál – zejména Chefa Johnyho, Surangu a Wimukthiho).

Za zmínku taky stojí Plumeria diving centre. Velmi příjemný personál a velké spektrum služeb od výletů až po potápění se žraloky. Byli jsme na Sand Banku a José nás vzal i na šnorchlování. Opravdu super!

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Samotný ostrov Thinadhoo je nádherný, nabízí krásné pláže, moře jako stvořené pro šnorchlování a nechá Vás nakouknout i do života místních Maledivců.

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Jako jediné mínus byl trochu nepořádek na pláži. To, že je tam napadané listí z palem a stromů je přirozené (i když by se taky dal shrábnout na jednu hromadu), ale od turistů odložené prázdné PET lahve a nedopalky cigaret zbytečně kazí krásu tohoto ráje. Sami jsme několik PET lahví a vajglů odnesli tam, kam patří. Turisté by si tohoto ráje měli více vážit a ne jej znehodnocovat…

Lucy a Plumeria Boutique, moc Vám děkujeme za všechny Vaše služby."

Patrik & Erika

PS: Dle prvotních informací jsme se z Malediv vrátili 3, ale nebudeme předbíhat. :)

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za krásnou a stručnou recenzi a jsme moc rádi, že se vám líbilo. Škoda, že jste nenapsala, že s vámi provedli škatulata škatulata, ale pokud vám to nevadilo, tak v pořádku. Stejně ale dostali "huláka". Bude nám potěšením i příště. Naši stálí klienti u nás mají speciální ceny.

bottom of page