top of page

Krásná pláž na obydleném ostrově Dhiffushi


Dhiffushi, North Male atol, Maledivy

Klient: Míša & Honza, Královehradecko, Termín: Srpen 2016, Lokace: H78 - Hulhumale, White Sand Beach - Dhiffushi

Míša & Honza nám napsali: "Dobrý den Lucko, chtěli bychom Vám a Vašim kolegům moc poděkovat za celou organizaci pobytu na Maledivách, který byl už od začátku perfektně připravený.

Hned po příletu do Male nás vyzvedl řidič a dopravil na Hulhumale do hotelu h78, kde jsme příjemně strávili první noc a ráno na nás čekala výtečná snídaně.

H78, Hulhumale, severní Male atol, Maledivy

Poté jsme se trajektem převezli do Malé a na Vaše doporučení nechali zavazadla v hotelu The Beehive, což proběhlo bez problémů a ještě jsme si tam i vyměnili peníze a mohli si užít bezstarostnou prohlídku hlavního města. :)

Dhiffushi, severní Male atol, Maledivy

Odpoledne jsme se už místním trajektem přesunuli na Dhiffushi do hotelu Dhiffushi White Sand Beach, což byla láska na první pohled - nádherný rodinný podnik s úžasným personálem, který se o nás staral jak v bavlnce a kuchař nám na naše přání vyvářel samé dobroty. :)

Sand Bank, Dhiffushi, severní Male atol, Maledivy

Moc jsme si to tam užili a vyrazili i na několik výletů: pozorovat delfíny, šnorchlovat, na sand bank a sami místním trajektem na surfařský ostrov Thulusdhoo.Určitě budeme jen doporučovat a chválit, kde se dá!!Mějte se moc hezky!

Míša a Honza

Sand Bank, Dhiffushi, severní Male atol, Maledivy

OWH odpovídá: "Děkujeme za recenzi a krásné fotky. Jsme moc rádi, že vám na Maledivách líbilo a že jste si to užili. Za doporučení děkujeme. Bude nám potěšením i kdykoliv v budoucnu."

bottom of page