top of page

Nádherná dovolenka v ráji, ostrovy Dhiffushi a Hulhumale


Rashu Hiyaa, Dhiffushi, Hulhumale, Maldivy, Maledivy

Klient: Peter, Beata a Alena, Dunajská Lužná, Slovensko, Termín: červen 2016, Lokace: Dhiffushi, Hulhumale

Alena nám napsala: "Zdravím Lucka, chcem Vám poďakovať za nádhernu dovolenku v ráji, bol to môj sen a vždy som si myslela že ho neuskutočním, nakoľko sa mi vždy slovo Maledivy zdálo luxusná dovolenka za veľmi veľa peňazí. Prostredníctvom Vás a vašej cestovky OWH, sa to dá uskutočniť oveľa lacnejšie. Preto Vás vždy odporúčim všetkým. Presne poslaný itinerár, nehrozí že sa človek zamotá, všetko išlo podľa plánu.

Cesta: dlhá cesta, ktorá stoji zato vidieť tu krásu a zažiť veľa zážitkovlet: bez turbolencii, pokojný čo viac si želať

Trajekt: super zážitok, lacný na prepravu, skákajúce delfínky, lietajúce ryby proste nádhera

Rychloloď: super rýchla loď, rýchla preprava

Ostrov Dhiffushi: jednoducho ráj na zemi, čistá pláž, okolo sam kokosove palmy a zeleň, čistý oceán, jemný biely piesok

Hotel: Rashu Hiyaa viac sme si nemohli priať, jedlo vynikajúce, obsluha aj počas ramadamu perfektná, hlavne náš milovaný Rakib Hassan, naprostá čistota hotela, kuchyne,okolia, určite sa tam vrátime na bud. rok. Hassan nám robil večerné krmenie žralokov a raji, sprievodcu ostrovom, prekvapenie romanticku večeru pre dvoch, extra rybu na večeru len pre nás, výborne ovocie papája, banány, melóny, kokos,a mango priamo od Hassanovej mamy zo Sri Lanky, úžasny to človek

Cesta domov: 1.deň hotel Planktons na oddych krásny, čistý hotel keď že sa nevarilo, zamestnanec nás odviedol do iného hotela, ten bol nádherny a jedlo viac než vyníkajúce, večer nás hotelový taxik odviezol na letisko

Čo dodať na záver: celkový dojem hodnotím výborne. Nikdy nezabudnem, keď po dlhej ceste unavení môj priateľ a dcéra povedali pri prekročení hotela: tak maminka toto ti odpúšťamu tú dlhu cestu, lebo ten hotel je úžastny ☺☺☺ Velká vďaka ešte raz Lucka Mohelníková!!!!

S pozdravom Peter, Beata a samozrejme organizátor Alena z Dunajskej Lužnej 😘"

OWH odpovídá: "Moc děkuji Peterovi, Beatě a Aleně za krásnou recenzi. Bylo radostí vám připravit dovču a bude i příště."


bottom of page