top of page

Kombinace ostrovů Dhiffushi, Maafushi, Thinadhoo a Hulhumale


Maledivy

Klient: Šupovi, Příbor (www.propagprint.cz), Termín: Březen 2016, Lokace: Rashu Hiyaa at Dhiffushi, Plumeria Maldives at Thinadhoo

Šupovi nám napsali: "Zdravím Lucy, chtěla jste recenzi, tady ji máte..Bylo nebylo..Emirates nám zrušili let, na divy jsme přiletěli pozdě, nestihli trajekt, ale OWH nám, znaveným poutníkům, na "last minute" zařídila speed boat.

Thinadhoo - miluju Thinadhoo! To byla třešnička na dortu..málo lidí, ta pláž, zeleň, šnorchl, ale co mě úplně dostalo byla jungle! Kolikrát jsem se chtěla štípnout jestli se mi to nezdá..komáři to pak udělali za mně:-) Plavba zapůjčeným kajakem na protější neobydlený ostrov byl zážitek. K Plumerii - hotel na úrovni a přesto se tam člověk cítí "jako doma". TIP: zajít si na šíšu do kavárny kousek od Plumerky, dosáhne tam Wifina :-)

Maafushi - to byl docela šok..proti Thinadhoo něco mezi staveništěm a matějskou. Ty 3 noci se tam ale daly vydržet..velký výběr suvenýrů, za mně nej ručně malované obrázky a lžíce z kokosáků (ale občas se tam člověk i pobaví, objevila jsem tam plastové magnetky "Seychelles", číňani si asi spletli kontejner :-)), parasailing nad ostrovem (krásný výhled na vězení) a výlet s iCom na resort Adaaran Prestige Vadoo (mimochodem jak borec viděl voucher vypískl "Lucíí"). Masaaree Boutique - takoví roztomilí zmatkáři:) Při příjezdu s námi nepočítali, ale rychle se to vyřešilo a dostali jsme větší pokoj s balkonem jako kompenzaci. Jednou jsme si objednali tea..a dostali šálek horkého mléka a k tomu 2 sáčky čaje. Divné ale dobré. :-) Jestli máte v hotelu známé nebo kamarády doporučila bych něco udělat s tím jídelním lístkem..vytisknutá něčím politá A4 a v kolonce Noodles bylo i mixed fried rice. :-) Nejsem hnidopich, ale detaily dělají celkový dojem..jinak hotel má nápad, hlavně chodníčky a rybičky.Male - no bydlet bych tam zrovna nemusela ale ten mumraj má svoje kouzlo. Rybí trh super mám fotku s velkým mečounem :-)

Dhiffushi - Hotel Rashu Hiyaa zaujme už při příjezdu na ostrov, fakt moc hezký a zajímavý. Okolí hotelu uklizené, pořád tam zametali. Jednou u večeře došly lasagne na které jsem měla zálusk, personál si toho všiml a za chvíli donesli talíř boloňských špaget extra pro mně :-) Tleskám! Obsluha neměla chybu. Viděli jsme i symbolickou svatbu na protějším resortu Meeru. Nás po dvou společně strávených týdnech napadl symbolický rozvod..to byl joke. :-) Jen ten výlet na resort z Rashu..objednali jsme si resort Adaaran Select Hudhuran Fushi, čas odjezdu byl na nás, chtěli jsme v 8, odjížděli jsme kolem 9 s půlkou vesnice, co se s námi svezla, asi do Male. A aby tomu dali korunu, vyklopili nás na resortu Paradise Island :-) Reklamace na recepci skončila omluvou, slevou a potřesením rukama takže nakonec OK. Byli jsme s nimi i na výlet za delfíny a tam nebylo co vytknout dokonce byl delší.

Hulhumale - Moc zajímavý ostrov a velký kontrast k Malé..(ty široké prázdné silnice) s překvapivě pěknou pláží.PS: to černé opeřené krákavé to jsou fakt vrány? Místní tvrdili že jo, že crow, ale nikdo mě to nechce věřit.Podtrženo shrnuto, díky, byla to šupa dovolená a to je od Šupů ta největší poklona :-)))

Šupovic

OWH odpovídá: "Šupovic, moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky! No jak už jsme si psali, pobavili jste mě a ještě jednou moc moc moc děkuji za ty dárky, které jste nám přivezli a ještě je nosili a dělali nám všude reklamu. Jste miliónoví! Thinadhoo je prostě moje srdcovka. Maafushi, no já Vám to říkala. :-D Maafushi, no a právě proto žiju na Hulhumale. Dhiffushi je fajn. Kombinace Dhiffushi a Thinadhoo je jedna z nej! Budu se moc těšit, že se uvidíme i příště! Jo a to černý jsou fakt vrány! :-D"


bottom of page