top of page

Korálové útesy s rybičkama na Thinadhoo a v okolí předčily naše očekávání


Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Manželé Ilkovicsovi, Brno, Termín: Prosinec 2015, Lokace: Plumeria Maldives na Thinadhoo, Vaavu Atoll

Ilkovicsovi nám napsali: "Dobrý den Lucie. Na Maledivy jsme přiletěli ze Srí Lanky, kde jsme strávili nádherných 14 dní plných poznávání tohoto jedinečného ostrova a tak jsme byli trochu napjati, co očekávat od pobytu na Maledivách. Musím říct, že když nastal 19. prosinec 2015, tak se nám chtělo brečet, protože vrátit do ČR se nám vůbec nechtělo.

S pobytem na Thinadhoo v hotelu Plumeria jsme byli maximálně spokojeni. Zejména kuchař byl vynikající, takže, ač jsme to původně neměli vůbec v plánu, nakonec jsme ochutnali 5 vynikajících večeří z čerstvě ulovených ryb. Díky tomu, že jsme tu byli mimo sezónu, tak tu byl nádherný klid. Korálové útesy s rybičkama na Thinadhoo a v okolí předčily naše očekávání.

Měli jsme možnost šnorchlovat již na několika atraktivních lokalitách ve světě, ale vždy jsme byli trochu zklamaní, protože jsme to srovnávali s naším prvním zážitkem v Rudém moři v Egyptě, který byl pro nás opravdu jedinečný. Minulý rok jsme byli na Mauriciu, ale ze šnorchlování jsem byl celkem zklamaný. To, co jsme ale zažili na Thinadhoo předčilo i ten Egypt.Thinadhoo, Byli jsme prakticky pořád ve vodě a obdivovali to nádherné stvoření, ze kterého přecházel zrak. Nakonec jsem si z toho uhnal zánět obou zvukovodů, takže poslední dva dny pobytu jsem už nemohl do vody, ale i tak to stálo za to.

Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Ten rychločlun, který jsme museli neplánovaně využít při příjezdu na ostrov, jsme nakonec ocenili i cestou zpět na letiště. Představa šesti hodinové jízdy veřejným trajektem a pak ještě jedenáct hodin v letadle a další hodiny v autobuse nás nakonec odradili. Když jsme odjížděli, přišel se s námi do přístavu rozloučit manažer hotelu, kuchař i s pomocníky a další personál. S tím jsem se opravdu ještě nikde nesetkal. Kvalita bydlení v pokoji v porovnání s jeho cenou byla opravdu vynikající.

S manželkou jsme se shodli, že Maledivy v této podobě jsou destinací, kam bychom se rádi ještě někdy vrátili. Děkujeme vám za zprostředkování tohoto pobytu a přejeme další spokojené zákazníky. S pozdravem"

Ladislav a Helena Ilkovicsovi

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měla krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky, které předčily i vaše očekávání."

bottom of page